Bruce Willis: Ξύρισε το κεφάλι της κόρης του στην καραντίνα! [video]

Κι όμως το είδαμε και αυτό. Ενόψει καραντίνας για τον κορονοϊό, ο Bruce Willis ανέλαβε χρέη… κομμωτή και ξύρισε το κεφάλι της κόρης του Tallulah. Ο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ βρίσκεται αυτές τις μέρες με τις τρεις κόρες του Rumer, Tallulah και Scout Willis, αλλά και την πρώην σύζυγό του Demi Moore στο ίδιο σπίτι και περνούν όλοι μαζί τις δύσκολες ώρες του εγκλεισμού, λόγω κορονοϊού.

Στο πολυτελές σπίτι φυσικά βρίσκονται οι σύντροφοι των κοριτσιών του, αλλά και τα αγαπημένα τους σκυλάκια, ενώ ο Bruce Willis φαίνεται να έχει λάβει ενεργό δράση. Το πρώην ζευγάρι που ήταν μαζί για 13 χρόνια και έχει χωρίσει εδώ και μια 20ετία, διατηρεί τέλειες σχέσεις κι έτσι η συνύπαρξη του Bruce Willis με την Demi Moore στην καραντίνα δεν μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό που μας ξάφνιασε όμως είναι η «παρέμβαση» του ηθοποιού στο look της κόρης του.

H Tallulah αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της και αφέθηκε στα χέρια του μπαμπά της, αλλά και της αδελφής της Rumer. Η όλη διαδικασία φυσικά απαθανατίστηκε σε video στα social media, ενώ ακολούθησε και μια topless φωτογράφιση της Tallulah, από την αδελφή της Rumor στον κήπο του σπιτιού με φόντο το δάσος.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο instagram της Rumer!

Read More

And More