“Bull” ! O ANT1 κατεβάζει τον… “ταύρο” στην απογευματινή του ζώνη !

“Bull”… Ο ΑΝΤ1 κατεβάζει τον… ταύρο στα απογεύματά του ! Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να μην παραδίδει πια αμαχητί την καθημερινή, απογευματινή του ζώνη στο Mega και στα “Κλεμμένα Ονειρα” και έτσι από τις 12 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα στις 7.00 μ.μ. βγάζει στον αέρα ακόμα μία σειρά με άρωμα Τουρκίας !

Ο ΑΝΤ1, αποφάσισε να σηκώσει… ανάστημα απέναντι στα “Κλεμμένα”, διεκδικώντας κι αυτός, αν όχι το μεγαλύτερο κομμάτι , σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης. Ετσι, αποφάσισε να περάσει στην τηλε-αντεπίθεση, έχοντας στα χέρια του το σίγουρο ( απ ΄ότι έχει αποδείξει η τηλεοπτική ιστορία) όπλο της τούρκικης, τηλεοπτκής συνταγής.

Το “Bull” είναι ένα καθαρόαιμο “σαπούνι” που υπόσχεται στους φαν του είδους, να χαρίσει πολλά συναρπαστικά απογεύματα.Πρόκειται για μια σειρά γεμάτη δράση, μυστήριο, αλλά συγχρόνως ρομαντική (είπαμε είναι καθαρόαιμο “σαπούνι”) και με κάποιες δόσεις χιούμορ. Βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά στις 7 Νοεμβρίου του 2008 και ολοκληρώθηκε μετά από τρεις σεζόν το 2010.

Μάλιστα, έχω να σας πω, πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο κούκλος πρωταγωνιστής της “Sila”, ο “Αγάς Μποράν”. Και μπορεί ο Μεχμέτ στη “Sila” να είναι ο καλός στο “Adanali” ,όμως, – που είναι και ο τούρκικος τίτλος αυτής της παραγωγής -, υποδύεται τον… εντελώς “κακό” και συγκεκριμένα τον αρχηγό μια εγκληματολογικής ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Από την άλλη μεριά, ο ΚαΪναρτζά, υποδύεται τον σκληρό αλλά πετυχημένο αστυνομικό. Το πρόβλημα είναι πως οι δυο άντρες μεγάλωσαν σαν αδέρφια . Οι δυο τους θα έρθουν σε απόλυτη σύγκρουση ή μήπως στο τέλος συνεργαστούν ; Τι θα γίνει όταν θα ερωτευτούν την ίδια γυναίκα, την «Ιντίλ»;

Read More

And More