C. Οtis: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της για την τραγική ζωή της ως top model: “Λιμοκτονούσα και έπαιρνα ναρκωτικά “

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της όσο ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα super model έκανε η Carre Otis, σε συνέντευξή της στη Vogue Αυστραλίας.

Η πανέμορφη Carre που ήταν από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του ΄80 και του ΄90 αποκάλυψε την τραγική αλήθεια που κρυβόταν πίσω από αυτό το όμορφο κορίτσι το οποίο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην ταινία “Άγρια Ορχιδέα με συμπρωταγωνιστή της τον Μίκυ Ρουρκ, o οποίος υπήρξε και σύζυγός της

Το πρώην top model, εκμυστηρεύτηκε, πως δεν απαντούσε στα γράμματα των χιλιάδων θαυμαστριών της που ήθελαν να τους αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της, γιατι δεν ήθελε να παραδεχθεί ότι λιμοκτονούσε για να μένει αδύνατη, είχε ανορεξία και βουλιμία και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών!

Στη συνέντευξή της, αναφέρει ότι έλεγε ψέματα, όταν την ρωτούσαν και για το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσε για να κρατάει σε φόρμα το απίστευτο κορμί της: ” Tους έλεγα ότι γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα, ενώ η αλήθεια ήταν ότι γυμναζόμουν εξαντλητικά 2 ώρες κάθημερινά”.

Η 44χρονη Otis, δήλωσε ότι μετάνιωσε που δεν είπε τότε την αλήθεια στα κορίτσια που ήθελαν να γίνουν σαν κι αυτή και απάντησε στη θαυμάστριά της που της έγραψε ότι “θα πέθαινε να γίνει σαν κι αυτή” : “Μετά από 20 χρόνια απέκτησα από την πείνα 3 τρύπες στην καρδιά”!

Εξομολογήθηκε επίσης ότι έλεγε ψέματα και για την διατροφή της. Δήλωνε ότι στο καθημερινό της διαιτολόγιο ήταν τα λαχανικά η βρώμη και το κοτόπουλο, ενώ στην πραγματικότητα έπινε 6 καφέδες την ημέρα και κάπνιζε ασταμάτητα, ενώ έπαιρνε χάπια για να μπορεί να κοιμηθεί τη νύχτα.

“H όμορφη επιδερμίδα μου ήταν αποτέλεσμα του photoshop τα μακριά μαλλιά μου ποστίς, ενώ είχα προβλήματα με τα δόντια και τα νύχια μου λόγω της κακής διατροφής” εξηγεί στη συνέντευξή της η Otis, απαντώντας στην ερώτηση πως αφού αντιμετώπιζε όλα αυτά τα προβλήματα ήταν πάντα συγκλονιστικά όμορφη…

Read More

And More