Caitlyn Jenner: Οι τελευταίες της βόλτες στην Κοραή λίγο πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ! Φωτογραφίες

Μπορεί να ήρθε για μία μόνο ημέρα στην Αθήνα, αλλά η Caitlyn Jenner την έζησε στο έπακρο! Η τηλεπερσόνα, ακτιβίστρια και η πιο διάσημη διεμφυλική γυναίκα παγκοσμίως ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για 24 ώρες για τα γυρίσματα βραδινού show. Η Caitlyn έφτασε στη χώρα μας με την 22χρονη σύντροφό της Sophia Hutchins και μαζί επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο, όπου δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες. Η τηλεπερσόνα, που έπειτα από τρεις γάμους και έξι παιδιά έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου στα 65 της, εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το ταξίδι της στη χώρα μας και γι’ αυτό έκανε συνεχώς αναρτήσεις στα social media.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Caitlyn Jenner – λίγο πριν τα τηλεοπτικά γυρίσματα – στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο να πηγαίνει στην αγαπημένη της αμερικάνικη αλυσίδα καφέ. Η 65χρονη τηλεπερσόνα ήταν αρκετά casual με μπλε παντελόνι και μαύρο τοπ. Φυσικά… δεν πέρασε απαρατήρητη και όσοι την κατάλαβαν γύρισαν να την κοιτάξουν!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Η Caitlyn Jenner για 65 χρόνια ήταν στη ζωή της, ο Bruce Jenner. Έκανε τρεις γάμους, από τους οποίους απέκτησε έξι παιδιά και πριν 15 χρόνια περίπου επανήλθε στη δημοσιότητα, μέσα από τη συμμετοχή του στο διάσημο reality “Keeping Up With The Kardashians”. Ήταν ο σύζυγος της Momager, Kris Jenner, και μαζί έχουν αποκτήσει την Kylie και την Kendall. Το 2015 αποφάσισε να αλλάξει φύλο και συστήθηκε στον κόσμο ως… Caitlyn!

«Υπέροχο ταξίδι στην Ελλάδα. Η Αθήνα είναι μία όμορφη πόλη με σπουδαίους ανθρώπους και πλούσια ιστορία. Σας ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι» ήταν το μήνυμά της για αυτό το ταξίδι.

Read More

And More