Cameron Diaz: Στην παραλία με… μεγαλύτερο στήθος! Έκανε πλαστική;

Aίσθηση έκανε η εμφάνιση της 39χρονης star στην παραλία της Χαβάης! Και όχι μόνο για το καλλίγραμμο σώμα της και το νέο της κούρεμα!

Το μικροσκοπικό μπικίνι του σέξυ “Άγγελου του Τσάρλι” αποκάλυψε ένα πλούσιο στήθος …σε σχέση με αυτό που την είχαμε συνηθίσει, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες ότι η Cameron … ζήτησε τη βοήθεια του πλαστικού της!

Το National Enquirer, έγραψε ότι η όμορφη ηθοποιός υπέκυψε… στο χειρουργικό νυστέρι και αύξησε το στήθος της κατά ένα νούμερο!

Δες προσεκτικά τις φωτογραφίες και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα… Στην αριστερή φωτογραφία είναι η ηθοποιός χθες στην παραλία της Χαβάης και στη δεξιά τον Αύγουστο στο Mαϊάμι ένα χρόνο πρίν, τον Ιανουάριο του 2011

Τον Αύγουστο του 2011, φωτογραφήθηκε πάλι στην παραλία του Μαϊάμι έτσι…

Η εφημερίδα ρώτησε ένα πλαστικό χειρουργό, αν η διάσημη ηθοποιός έκανε επέμβαση αυξητικής στήθους. Ο γιατρός απάντησε ότι προφανώς έκανε αλλά επέλεξε τα εμφυτεύματα να είναι πολύ μικρά για να μην γίνει αντιληπτή κάποια μεγάλη αλλαγή.

Η ίδια πάντως σε συνέντευξή της το 2010 έχει δηλώσει :” Δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι αυτή την περίοδο, και μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Ποτέ ομως δεν λέω ποτέ”…

Το 2006 πάντως είχε κάνει πλαστική μύτης μετά από ατύχημα που είχε και την είχε σπάσει…

Εσύ τι πιστεύεις ενέδωσε τελικά η διάσημη ηθοποιός ή όχι;

Read More

And More