Cameron Diaz: Τολμά και ποζάρει στα 43 χωρίς μακιγιάζ… αφήνοντας να φανούν οι ρυτίδες της

Μπορεί να έχει περάσει τα 40, αλλά η Cameron Diaz δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος ρετούς. Η διάσημη ηθοποιός με τις τέλειες αναλογίες αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως αγαπά τις ρυτίδες της και χωρίς κόμπλεξ ποζάρει άβαφη στο φωτογραφικό φακό.

“Θέλω να μεγαλώνετε ωραία”, λέει σε όλες τις θαυμάστριες της ανεβάζοντας στο instagram μια φωτογραφία κρατώντας το νέο της βιβλίο με τίτλο «The Longevity Book» και στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως πραγματικά είναι. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα, η Cameron ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, χωρίς ρετούς, αλλά χαμογελαστή και σίγουρη για τον εαυτό της.

Και παρόλο που στις επίσημες εξόδους, τις ταινίες και το κόκκινο χαλί, κάνει μακιγιάζ υπερπαραγωγή, στην καθημερινότητά της θέλει να έχει natural look ακόμη κι αν αφήνει να φανούν οι ρυτίδες της.

“Νομίζω ότι το να γερνά κανείς έχει αρχίσει και παίρνει αρνητική διάσταση. Γι΄αυτό ήθελα να γράψω αυτό το βιβλίο, ώστε όλοι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πραγματικά σημαίνει να μεγαλώνεις, και να ενδυναμώσουμε τους εαυτούς μας ώστε να ζήσουμε καλά, ποιοτικά και για πολύ καιρό!”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο post της…

Read More

And More