Candice Swanepoel: Ο σέξι «Άγγελος» της Victoria’s Secret υπέρμαχος του δημόσιου θηλασμού! [pics]

Μπορεί για κάποιες γυναίκες να θεωρείται ακόμη ταμπού, η καλλονή Candice Swanepoel, όμως δηλώνει υπέρμαχος του δημόσιου θηλασμού. Το διάσημο και ιδιαίτερα σέξι αγγελάκι της Victoria’s Secret, που μετά και τη δεύτερη εγκυμοσύνη, δεν έχει χάσει στο ελάχιστο τη θηλυκότητα του, δεν σταματά να απολαμβάνει την περίοδο της μητρότητας και να ανεβάζει στα social media, φωτογραφίες με τον γιο της, την ώρα μάλιστα που τον θηλάζει!

Η Candice Swanepoel, τον Ιούνιο που μας πέρασε έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, φέρνοντας στη ζωή τον δεύτερο γιο της. Δύο χρόνια σχεδόν μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, Anacan, το διάσημο μοντέλο καλωσόρισε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Hermann Nicoli, το δεύτερο παιδί τους και είναι στα καλύτερά της.

Η διάσημη καλλονή μάλιστα είναι περήφανη μανούλα και παρόλο που έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες μετά τον τοκετό, έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις -και στα κιλά της φυσικά- και πρόσφατα φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για το εξώφυλλο του λευκώματος του διάσημου φωτογράφου Russell James.

Δες τις φωτογραφίες με τον γιο της, την ώρα του θηλασμού:

 

Read More

And More