Cara Delevingne: Εύχεται στο κορίτσι της “Χρόνια Πολλά” δημοσιεύοντας φωτογραφία τους από την μπανιέρα! [pics]

Η Cara Delevingne και η Ashley Benson είναι full in love και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύψουν! Το διάσημο μοντέλο μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο τον περασμένο Ιούνιο επιβεβαίωσε τη σχέση της με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια της σειράς Pretty Little Liars. Οι δυο γυναίκες είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν ότι είναι μαζί!

Σήμερα, η Ashley έχει γενέθλια και η Cara της ευχήθηκε Χρόνια Πολλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας στη σύντροφό της ερωτική εξομολόγηση. Μάλιστα, το ακριβοπληρωμένο μοντέλο δημοσίευσε και ένα άκρως ερωτικό στιγμιότυπο με τις δυο τους να ποζάρουν γυμνές μέσα στη μπανιέρα και να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα

“Χρόνια Πολλά Ashley! Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να πω αλλά αυτό που αγαπώ και λατρεύω περισσότερο σε εμάς είναι πως… δεν χρειάζεται γιατί τα ξέρεις και μόνο αυτό έχει σημασία! Είμαστε εγώ και εσύ και αυτό είναι το αγαπημένου μου. Το ασφαλές μου μέρος. Με αφήνεις να είμαι αφελής, να είμαι άγρια, με αφήνεις ελεύθερη, ασφαλή και περίεργη. Νιώθω ότι σε ξέρω όλη μου τη ζωή και είμαι τόσο περήφανη που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι η γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν να είσαι. Σ’ αγαπάω περισσότερο απ’ όσο μπορώ να το πω με λέξεις…”

Η αγάπη δεν γνωρίζει ούτε φύλο ούτε χρώμα!

Read More

And More