Carla Bruni: Μαζί της στην Ελλάδα και ο 16χρονος γιος από την προηγούμενη σχέση της!

Μπορεί η 6χρονη Guilia, κόρη του Nicolas Sarkozy και της Carla Bruni να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των διάσημων γονιών της, ωστόσο η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας μιλά πάντα με λόγια αγάπης και έχει μεγάλη αδυναμία και στον μεγάλο γιο της, τον 16χρονο Aurélien Enthoven, καρπό του έρωτά της με τον φιλόσοφο και καθηγητή Raphaël Enthoven.

Ο 16χρονος γιος της Carla Bruni μάλιστα είναι ένα παιδί που ξεχώρισε από μικρό και συνεχίζει να ξεχωρίζει. Με γονείς την διάσημη καλλονή και ερμηνεύτρια και πατέρα τον γνωστό φιλόσοφο, ο Aurélien Enthoven από μικρός ήταν αντισυμβατικός. Ασχολείται με τα κοινά και την έρευνα και έχει μεγάλη αδυναμία στην παλαιοντολογία. Και ενώ, τα παιδιά της ηλικίας του ασχολούνται με τα social media (facebook, twitter, instagram), εκείνος έχει το δικό του κανάλι στο Youtube και ανεβάζει Video σχετικά με το αντικείμενό του… την παλαιοντολογία!

Ο Aurélien γράφει με το ψευδώνυμο “Giganto”, έχει 33.000 εγγραμμένους χρήστες που τον ακολουθούν και πάνω από 2 εκατομμύρια views. Είναι vegan εκ πεποιθήσεως, όπως εξομολογείται σε συνέντευξή της η Carla Bruni, γιατί θέλει να προστατεύσει τα ζώα, και φυσικά έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του. Όταν μάλιστα, εκείνη του ζήτησε να την συνοδεύσει, μαζί με τον σύζυγό της Nicolas Sarkozy και την αδελφή του Guilia, στην παγκόσμια περιοδεία της, η απάντησή του ήταν αμέσως θετική.

Και κάπως έτσι, βρέθηκε στην πρώτη στάση της Carla Bruni στην Ελλάδα και επισκέφτηκε μαζί με όλη την οικογένεια το Μουσείο και τον Βράχο της Ακρόπολης.

Η σχέση της Carla Bruni με τον Raphaël Enthoven και ο γιος τους

Ο φιλόσοφος Raphaël Enthoven και η καλλονή Carla Bruni γνωρίστηκαν πολλά χρόνια πριν εκείνη ερωτευτεί και παντρευτεί τον Nicolas Sarkozy. Ο Raphaël Enthoven ήταν τότε παντρεμένος με την συγγραφέα Justine Lévy και η Carla Bruni είχε σχέση με τον πατέρα του Jean-Paul Enthoven.

Οι φήμες πως κάτι έτρεχε ανάμεσά τους δεν είχαν τέλος, με την Carla να εξομολογείται στις συνεντεύξεις της πως δεν υπήρξε κάτι ερωτικό με Raphaël . “Ποτέ δεν κοιμήθηκα μαζί του”, είχε αποκαλύψει στο Vanity Fair.

Το 2001 όμως, γίνεται γνωστό πως οι δυο τους θα αποκτήσουν μαζί ένα παιδί. Έχοντας χωρίσει και οι δυο από τους προηγούμενους συντρόφους, αποκτούν τον γιο τους, τον Aurélien Enthoven, αλλά δεν καταφέρνουν να κρατήσουν τη σχέση τους. Παραμένουν πάντα όμως, στο πλευρό του γιου τους, που του έχουν μεγάλη αδυναμία.

Read More

And More