Carla Bruni – Nikolas Sarkozy: Οι πρώτες ώρες στην Αθήνα, το ξενοδοχείο που μένουν και η βραδινή έξοδος [pics]

Στην Ελλάδα βρίσκονται από την Κυριακή η Carla Bruni και Nikolas Sarkozy. Η πιο πολυσυζητημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας έφτασε στη χώρα μας, συνοδευόμενο απο τον σύζυγό της, με αφορμή δύο προγραμματισμένες live εμφανίσεις της στο Παλλάς στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017. Η άφιξη του ζευγαριού στην Αθήνα ήταν αναμενόμενο να τραβήξει το ενδιάφερον των media ενώ και η Γαλλίδα τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα, μέσα από το instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Kalimera Bonjour la Grèce ! Buongiorno bella Grecia So happy to play tomorrow in Athens #frenchtouchontheroad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

Η Carla είπε, μάλιστα, “καλημέρα” στα ελληνικά με μία φωτογραφία που ανέβασε από το αεροπλάνο δείχνοντας την αγάπη της προς το ελληνικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επέλεξε την Ελλάδα να παρουσιάσει την νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “French Touch”.

Αμέσως μετά θα εμφανιστεί στην Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία αλλά και Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τη Νότια Αμερική.

To «French Touch», που κυκλοφόρησε μέσα στον Οκτώβριο, περιέχει μια συλλογή διασκευή γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά, που την παραγωγή τους έχει κάνει ο θρυλικός παραγωγός, συνθέτης και μουσικός, David Foster. Το πρώτο single, του CD της «French Touch» είναι το «Enjoy the Silence», το κλασικό τραγούδι των Depeche Mode του 1990. Η Carla Bruni, από την πλευρά της, περιγράφει αυτά τα τραγούδια “όπως θα τα ακούγαμε ένα ήσυχο βράδυ, μερικές γλυκές στιγμές. Αυτό είναι το όνειρό μου. Πως οι άνθρωποι θα ακούσουν τη μουσική μου όταν χαλαρώνουν και ερωτεύονται.”

Τι θα δούμε στα δύο live

Στη συναυλία, η Carla Bruni θα ερμηνεύσει τραγούδια κυρίως από τον νέο της άλμπουμ αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της. Την συνοδεύουν 4 μουσικοί σολίστες οι: Taofik Farah – κιθάρα, Cyril Barbessol – πλήκτρα, Nicolas Didier – κρουστά, Johanne Mathaly – τσέλο.

Η Carla Bruni γράφει και ερμηνεύει τραγούδια από το 1997, με το πρώτο της άλμπουμ «Quelqu’un m’a dit» (Someone Told Me), το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. Έκτοτε έχει τρεις ακόμη επιτυχημένες κυκλοφορίες, που πούλησαν πάνω από 3 εκατομμύρια άλμπουμς, το «No Promises» το 2007 στο οποίο είχε μελοποιήσει αγγλικά ποιήματα, το «Comme si de rien n’etait» το 2008 και το «Little French Songs» το 2013.

Λίγο πριν το πρώτο live είχε συνάντηση με τους δημοσιογράφους στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες

Δεν παρέλειψε όμως να πάρει μία γεύση και από τη βραδινή Αθήνα πηγαίνοντας σε ένα από τα αγαπημένα στέκια του κέντρου το οποίο ανήκει στον Χρύσανθο Πανά. Ο επιχειρηματίας ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκαλύπτοντας πως το κόσμημα που φοράει η Carla στο λαιμό της είναι δώρο της γνωστής σχεδιάστριας (και συζύγου του) Έλενας Σύρακα.

With the unique #CarlaBruni @carlabruniofficial (wearing her present, a Greek fine jewel by @elenasyraka ) Don’t miss her music performance Tomorrow and Tuesday at Pallas theater ! #Athens #AthensRevival #Greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysanthos Panas (@chrysanthospanas) στις

Η Carla και ο Nikolas κατ΄ατην παραμονή τους στην Αθήνα επέλεξαν να μείνουν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Εκεί όπου το πρωί της Δευτέρας ο Γάλλος πολιτικός εθεάθη να κάνει τζόκινγκ. Αρκετοί ήταν αυτοί που τον είδαν έκπληκτοι να τρέχει στους γύρω δρόμους στην πλατεία Συντάγματος.

Αφού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο Νικολά αποφάσισε ότι είναι ώρα για γυμναστική.

Read More

And More