Carla Bruni: Υπέγραψε αυτόγραφα μετά τη συναυλία στο Παλλάς, έχοντας τον Nicolas Sarkozy στο πλευρό της!

Μαζί σε όλα είναι η Carla Bruni και ο Nicolas Sarkozy. Το πρώην προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας ήρθε μαζί στη χώρα μας (λίγο καιρό μετά την επίσκεψη Μακρόν – Τρονιέ στην Ελλάδα) με αφορμή την έναρξη της περιοδείας της Carla Bruni με το νέο άλμπουμ «French Touch». Η επιλογή της Αθήνας για το ξεκίνημα της περιοδείας της δεν είναι καθόλου τυχαία γιατί η ίδια είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού και αποφάσισε να κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς της στην χώρα μας. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί στην Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία αλλά και Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τη Νότια Αμερική.

Οι δυο τους έφθασαν μαζί την Κυριακή και το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν από νωρίς στο Παλλάς για την προετοιμασία της συναυλίας. Ιδιαίτερα χαρούμενη η Carla Bruni ένιωθε απόλυτη ασφάλεια έχοντας στις πρώτες θέσεις του θεάτρου τον σύζυγό της Nicolas Sarkozy να την θαυμάζει και να την εμψυχώνει. Εκείνος μάλιστα, αφού της χάρισε το πιο δυνατό του χειροκρότημα, την περίμενε στην έξοδο του Παλλάς για να φύγουν μαζί.

Φυσικά το πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί δεν σταμάτησε να ζητά αυτόγραφα από την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας. Ενώ, όταν συναντήθηκε ο Nicolas Sarkozy με την Carla, τα φωτογραφικά φλας πήραν “φωτιά”.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More