Caroline De Souza: Η συγκλονιστική περιγραφή στο “Μαζί σου” για το τροχαίο – “Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήταν θαύμα” ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε σήμερα η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Caroline De Souza με τον επιχειρηματία σύζυγό της Βασίλη Χήτο ο οποίος έχει την γνωστή εταιρεία “Zagori”. Η αιτία του κακού ήταν ένα σκασμένο ελαστικό, που έγινε η αφορμή ώστε ο έμπειρος οδηγός και ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας “Zagori” να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου και να περάσει τις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Η Τατιάνα Στεφανίδου  μίλησε στο τηλέφωνο με τη σχεδιάστρια η οποία περιέγραψε τις δραματικές στιγμές του τροχαίου, από τη στιγμή που έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, τις στιγμές αγωνίες την ώρα που το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και τέλος την χαρά ότι βγήκαν από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο και εκείνη και ο σύζυγός της ζωντανοί και χωρίς τραυματισμούς!

“Ξαφνικά σκάει το λάστιχο, φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε ανάποδα περίπου 20 μέτρα, στον κάτω δρόμο. Αυτό που με φόβισε ήταν ότι έτρεχε βενζίνη συνέχεια… “Είπα αφού δεν πέθανα τώρα”. Ευτυχώς η αστυνομικός που μου μίλαγε μέσα από το ειδικό σύστημα του αυτοκινήτου με ηρέμησε και μου είπε τι πρέπει να κάνω.. Ο Βασίλης άνοιξε τη ζώνη και με έβγαλε από το αυτοκίνητο. Μετά βγήκαμε ήρθε και η αστυνομία. Πήγαμε στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο και ευτυχώς όλα καλά” είπε η σχεδιάστρια στην εκπομπή “Μαζί σου”

Το αυτοκίνητο του ζευγαριού μετά το τροχαίο. Η κατάστασή του δείχνει πόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση

‘Δεν ήταν απλό, το αυτοκίνητο έκανε δυο τούμπες μέχρι να πέσει στο έδαφος. Την ώρα που πέφταμε νόμιζα ότι θα πεθάνω και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο σε μια λακούβα, ήταν σαν κάποιο χέρι , το χέρι του θεού να σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα θαύμα. Θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα”!

Δες τη συγκλονιστική περιγραφή της Καρολίνας στην Τατιάνα Στεφανίδου

Read More

And More