Celebrities που αποφάσισαν να αλλάξουν καριέρα!

Τι κοινό μπορεί να έχει η Ευγενιά Μανωλίδου με τον Arnold Schwarzenegger, η Βίκυ Κουλιανού με τον Brian Adams και ο Λάμπης Λιβιεράτος με την Victoria Beckam; Μη βιαστείτε να απαντήσετε καμία. Όλοι τους έχουν επιλέξει να αλλάξουν ρότα στα επαγγελματικά τους, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Λάμπης Λιβιεράτος: Ο τραγουδιστής που αφοσιώθηκε στην επιχείρησή του.
Την δεκαετία του 90′ έκανε πολλά κορίτσια να καρδιοχτυπούν με την σκηνική του παρουσία και τα τραγούδια του. Ο Λάμπης Λιβιεράτος, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στην μουσική, αποφάσισε να ρίξει την ενέργειά του στο καφέ – μπαρ που διατηρεί στην Αγία Παρασκευή.

Ευγενία Μανωλίδου: Η μαέστρος, που μεταμορφώθηκε σε παρουσιάστρια
Η Ευγενία Μανωλίδου πριν ασχοληθεί με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, είχε μια αξιόλογη καριέρα στη μουσική. Σπούδασε σύνθεση στην σχολή Julliard της Ν. Υόρκης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα ενορχήστρωσης και διεύθυνσης ορχήστρας με τον Vincent la Selva. Πριν δυο χρόνια, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, και από τότε την βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε ρόλο παρουσιάστριας.

Βίκυ Κουλιανού: Ένα top Model που έγινε επιχειρηματίας.
Τη δεκαετία του 80 και του 90, ήταν η βασίλισσα της πασαρέλας, το αγαπημένο κορίτσι των σχεδιαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι καιροί άλλαξαν, όπως και η Βίκυ που αρχικά αποφάσισε να δοκιμαστεί στην υποκριτική. Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Τώρα, φαίνεται ότι βρήκε τον δρόμο της και επιστρέφει στον χώρο της μόδας, λανσάροντας την δική της συλλογή ρούχων, τη Vicky Koulianou Collections. Επίσης, διατηρεί το δικό της μαγαζί με τα ρούχα στη Ν.Σμύρνη, με την ομώνυμη φίρμα.

Victoria Beckam: Το spice κορίτσι, έγινε σχεδιάστρια μόδας και συγγραφέας
Η σύζυγος του David Beckam, μπορεί αποσύρθηκε από την μουσική, όμως δεν παρέμεινε στο σπίτι για να φροντίζει τον David και τα παιδιά. Ο χώρος της μόδας την κέρδισε κι έφτιαξε την δική της φίρμα ρούχων, την DVbstyle. Επίσης, έχει λανσάρει τα δικά της γυαλιά ηλίου και το δικό της άρωμα, για λογαρισμό ιαπωνικής εταιρίας. Ανα καιρούς την έχουμε δει, να ανεβαίνει στην πασαρέλα για το χατήρι μεγάλων σχεδιατών. Παράλληλα, ασχολείται με την συγγραφή. Ήδη, έχει εκδόσει δυο βιβλία που έγιναν best sellers, ανάμεσα σε αυτά ήταν η αυτοβιογραφία της.



Bryan Adams: Από επιτυχημένος μουσικός… φωτογράφος των stars!
Στο πλούσιο βιογραφικό του συγκαταλέγονται 10 alboums, 60 cd singles, τρεις συλλογές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και τρεις συλλογές με ηχογραφημένες συναυλίες του. Αποφάσισε να αφήσει πίσω την μουσική και πλέον εργάζεται ως αποκλειστικός φωτογράφος διασημοτήτων, όπως η Amy Winehouse, ο Lenny Κravitz και η Annie Lennox.

Arnold Schwarzenegger. Από bodybuilder, ηθοποιός και από ηθοποιός, πολιτικός!
Στα νιάτα του, ήταν αναγνωρισμένος bodybuilder της χώρας του. Αργότερα, έγινε πρωταγωνιστής πολλών ταινιών, ενώ η μεγάλη επιτυχία ήρθε με τον “Εξολοθρευτή”, του Cameron. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Τελικά, η μεγάλη του δημοτικότητα τον οδήγησε στην θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρνια.

Read More

And More