Celebrity Game Night: Το ξεχωριστό επεισόδιο που… δεν θα δούμε ποτέ! [pics,vid]

Ένα διαφορετικό Celebrity Game Night παρουσίασε ο Θοδωρής Αθερίδης! Το μεσημέρι της Τρίτης δεν κατέφθασαν στο studio του τηλεπαιχνιδιού του ANT1 διάσημοι Έλληνες, με σκοπό να παίξουν για καλό σκοπό, αλλά… δημοσιογράφοι από όλα τα ΜΜΕ. Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης τόσο από τον Τύπο όσο και από το Διαδίκτυο βρέθηκαν στο STV studio, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Celebrity Game Night και έπαιξαν τα αγαπημένα παιχνίδια.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους και τους «έστρωσε» κατευθείαν στο παιχνίδι. Τέσσερις ομάδες, απολαυστικές ερωτήσεις και απαντήσεις, καθώς και πολλή διασκέδαση. Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία περιηγηθούν στο studio και να μάθουν τα πάντα για τον παρουσιαστή και το Celebrity Game Night, υπό τη μουσική υπόκρουση της μπάντας της εκπομπής, “Why not”.

Το TLIFE βρέθηκε εκεί και έπαιξε τα αγαπημένα παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα εκείνο με τις… λέξεις!

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο, με τον Θοδωρή Αθερίδη να προσπαθεί να τους εμψυχώσει όλους, μιας και το άγχος επικρατούσε… για τα καλά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Celebrity Game Night, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής – παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Δες τα βίντεο από το διαφορετικό Celebrity Game Night:

Read More

And More