Celine Dion: “Ανυπομονώ να βγω στη σκηνή και να τραγουδήσω!”

Η ιέρεια της pop, η λαμπερή Celine Dion, έρχεται στη χώρα μας στις 31 Ιουλίου 2020 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, COURAGE WORLD TOUR φέρνοντας στις αποσκευές τις αγαπημένες μας επιτυχίες καθώς και το νέο ομώνυμο άλμπουμ της. Η μία από τις πλέον αναγνωρισμένες σούπερ σταρ στην ιστορία της ποπ μουσικής παραχώρησε συνέντευξη στο Έθνος της Κυριακής και στον Άγγελο Γεραιουδάκη και μίλησε για την μεγάλη αυτή περιοδεία που ξεκινά.

«Είμαι ενθουσιασμένη και αισθάνομαι πεταλούδες στο στομάχι που μιλάμε γι’ αυτό, γιατί είναι κάτι αρκετά μεγάλο. Υπάρχει σημαντική δουλειά πίσω από αυτό, πολλοί εμπλεκόμενοι, αρκετό πάθος, μεγάλη αφοσίωση. Έχουμε αφιερώσει ατέλειωτες ώρες πίσω από κάθε λεπτομέρεια, καθώς αυτό που θέλουμε είναι να χαρούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, παρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τους ικανοποιήσουµε όλους. Βέβαια, μεταξύ µας, αυτό που θέλω είναι να τους ευχαριστήσω όλους. Δεν ξέρω αν αυτό είναι δυνατόν. Θα δείξει» αναφέρει η Celine Dion.

Αυτή θα είναι η πρώτη σας παγκόσμια περιοδεία έπειτα από 10 χρόνια. Υπάρχει κάτι που μπορεί να σας απασχολεί ή να σας κάνει να νιώθετε άγχος;

Αυτό που µου αρέσει στις περιοδείες είναι η επαφή µε τον κόσμο. Όταν τραγουδάς ζωντανά, το θέμα δεν είναι η τελειότητα. Η ατέλεια μπορεί να είναι εκεί. Υπό μια έννοια είναι και αναμενόμενη, γιατί αυτό που επιδιώκω από μια ζωντανή ερμηνεία, αυτό που αγαπώ όταν βρίσκομαι στη σκηνή είναι η ανταπόκριση του κοινού. Όταν σε κοιτάζουν και τους δίνεις το τραγούδι που θέλουν να ακούσουν ή όταν είναι ενθουσιασμένοι που σε βλέπουν, χαίρονται, σε κοιτάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν να τους γνωρίζεις. Μερικές φορές αναρωτιέσαι: «Μήπως τους ξέρω πράγματι;». Νιώθω σαν να έχουμε ξανασυναντηθεί. Τραγουδάνε μαζί µου, δεν συστηνόμαστε, νιώθω σαν να γνωριζόμαστε ήδη. Μπορούμε να σταματήσουμε το σόου, να κουβεντιάσουμε και να συνεχίσουµε. Θέλω να τους εντυπωσιάσω όσο περισσότερο μπορώ. Θέλω να περάσω καλά. Να αγαπήσουν το σόου, τα τραγούδια του νέου άλμπουμ. Και, βεβαίως, θα τραγουδήσω και παλιά µου τραγούδια, που πιστεύω πως θα θέλουν να ακούσουν. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να τα τραγουδήσω όλα γιατί η δισκογραφία µου είναι μεγάλη. Ελπίζω, όµως, να αφήσω ευχαριστημένο όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Οπότε, ναι, έχω πεταλούδες στο στομάχι, αλλά επειδή ανυπομονώ να βγω στη σκηνή και να τραγουδήσω.

Read More

And More