Celine Dion: “Λύγισε” στην πρώτη συναυλία της μετά τον θάνατο του συζύγου της

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν τα λόγια της Celine Dion στη σκηνή, στην πρώτη συναυλία μετά το θάνατο του Rene Angelil και του αδελφού της Daniel. Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο “The Colosseum” στο Λας Βέγκας και προκάλεσε ανατριχίλα.

Η συναυλία ξεκίνησε με μια φωτογραφία του Angelil και τη φράση της Celine Dion: “Κατάλαβα ότι η καριέρα μου ήταν το αριστούργημα του, το τραγούδι του, η συμφωνία του. Η ιδέα του να την αφήσω στη μέση θα τον πλήγωνε πολύ. Συνειδητοποίησα ότι αν μας άφηνε ποτέ, θα έπρεπε να συνεχίσω χωρίς αυτόν, γι’ αυτόν”.

Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή, η Celine δήλωσε: “Σε όλη μου τη ζωή, είχα μάτια μόνο για τον σύζυγό μου, ο οποίος καθόταν εκεί κάθε βράδυ. Όλοι νόμιζαν ότι τον κοιτούσα, αλλά δεν χρειαζόταν να το κάνω αυτό γιατί κάθε φορά που έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα τον Rene στην σκηνή μαζί μου. Είτε καθόταν στην πρώτη σειρά, είτε στο θεωρείο, είτε ήταν στο σπίτι με τα παιδιά, βρισκόταν πάντα πάνω στην σκηνή μαζί μου και τίποτα δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό”.

“Ο Rene ήταν ο καλύτερος κριτικός μου. Ποτέ δεν μου έλεγε αυτό που ήθελα να ακούσω, αλλά αυτό που έπρεπε να ακούσω”, είπε χαρακτηριστικά.


Read More

And More