Celine Dion: Μίλησε πρώτη φορά για το θάνατο του συζύγου της – Η εκδήλωση στη μνήμη του Rene

Ντυμένη στα μαύρα -αλλά σίγουρα σε πολύ καλύτερη ψυχολογική κατάσταση- η Celine Dion εμφανίστηκε την Τετάρτη στο Caesars Palace’s Colosseum του Λας Βέγκας με όλη την οικογένεια για να τιμήσει την μνήμη του Rene Angelil που έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο. “Σε αγαπώ πολύ, Rene, αγάπη μου”, είπε δακρύζοντας στο τέλος της εκδήλωσης.
Μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε, η Celine επέστρεψε στο χώρο όπου έκανε τις τελευταίες της εμφανίσεις, σε μια εκδήλωση για να “υμνήσει τη ζωή”… όπως της είχε ζητήσει ο άντρας της. Μαζί της πλήθος κόσμου που τον γνώριζε και τον αγαπούσε, αλλά και καλοί φίλοι της οικογένειας που μίλησαν για το χαμό του.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Celine πήρε το λόγο, ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για τον “Rene, τον έρωτα της ζωής της”. “Νιώθω αγάπη σε αυτό το δωμάτιο. Νιώθω δύναμη και ζεστασιά, γιατί πάντα ο Rene φρόντιζε να υπάρχουν πάντα οι καλύτεροι άνθρωποι γύρω μας. Πάντα με φρόντιζε και πρόσεχε να νιώθω καλά, να είμαι συγκεντρωμένη και να μην αγχώνομαι”, αποκάλυψε και ευχαρίστησε όσους την στήριξαν αυτήν την περίοδο.

Ενώ, φρόντισε να ελαφρύνει και λίγο το κλίμα όταν θυμήθηκε πως ο Rene δεν την άφηνε να κάνει ποτέ αρνητική κριτική σε κανέναν ακόμη και όταν βρίσκονταν με φίλους ή την οικογένεια “Μεταξύ μας μπορούσαμε να λέμε τα πάντα, αλλά δημόσια όταν πήγαινα να πω μια αρνητική γνώμη, μου έκανε γκριμάτσες και με σκούνταγε κάτω από το τραπέζι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More