Celine Dion: Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμά μετά την κηδεία του συζύγου και του αδελφού της

Με δυο μέρες διαφορά έχασε τον σύζυγό της Rene Angelil και τον αδελφό της Daniel Dion από καρκίνο και η Celine Dion βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η διάσημη τραγουδίστρια τις προηγούμενες μέρες “λύγισε” μετά την κηδεία του άντρα της και τώρα προσπαθεί να συνέλθει με την βοήθεια των παιδιών και την οικογένειά της. Κοντά της βρίσκονται τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ κουράγιο της δίνουν και τα δεκάδες μηνύματα των θαυμαστών της.
Λίγες ημέρες, μάλιστα, μετά την κηδεία του Rene και του Daniel, η Celine Dion θέλησε να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ: στους θαυμαστές της, για την υποστήριξη που της παρείχαν όλο αυτό το διάστημα.

Έτσι στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, έγραψε:
“Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι από την πάρα πολύ αγάπη και την υποστήριξη που δεχτήκαμε από τόσους πολλούς ανθρώπους, που άγγιξαν τις ζωές μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων αυτών ημερών. Έχουμε αισθανθεί την αγάπη σας για τον Rene και τις προσευχές σας και τη συμπόνια σας που μας βοήθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά την κυβέρνηση του Quebec που τίμησε την μνήμη του Rene με μία Εθνική Κηδεία, καθώς και τους πολλούς ανθρώπους, αλλά και τις οργανώσεις που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του. Εμείς ποτέ δεν θα ξεχάσουμε όλη αυτή την καλοσύνη που έχουμε εισπράξει”.

“My family and I are deeply touched by the outpouring of love and support from so many people who have touched our lives…

Δημοσιεύτηκε από Celine Dion στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Read More

And More