Celine Dion: Το δέσιμο με τον αδερφό της Daniel και τα σχέδια για την κηδεία του Rene

Αδιαμφισβήτητα το επίκεντρο της διεθνούς lifestyle δημοσιογραφίας αυτές τις ημέρες είναι η καλλίφωνη Celine Dion, που λίγο μετά την 21η επέτειό της με τον σύζυγό της Rene Angelil, αναγκάστηκε να τον αποχαιρετήσει για πάντα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στις 14 Ιανουαρίου και λίγο πριν κλείσει τα 74 του χρόνια.

Και πριν καλά συνηδειτοποιήσει τον θάνατο του Rene, η Celine μαθαίνει πως τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 16 Ιανουαρίου κι ανήμερα των γενεθλίων του, πεθαίνει κι ο μεγαλύτερος αδερφός της, Daniel, στα 59 του χρόνια κι επίσης από καρκίνο. Μάλιστα τον είχε στα ίδια σημεία με τον Rene.

H Celine είναι πολύ δεμένη και με τα 13 της αδέρφια (12 πια) και ο Daniel της είχε σταθεί από την πρώτη στιγμή που είχε γίνει διάγνωση καρκίνου στον Rene. Αυτές τις ημέρες παραμένει όμως στο Las Vegas καθώς κανονίζει με τα τρία της παιδιά, την κηδεία και τις εκδηλώσεις για τον θάνατο του συζύγου της ενώ η υπόλοιπη οικογένειά της είναι στο Μontreal μαζί και η 89χρονη μητέρα τους Thérèse Tanguay-Dion, για τον Daniel.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην σελίδα της Celine Dion, η κηδεία του Rene μετά από δική του επιθυμία, θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλική Notre-Dame του Μόντρεαλ όπου παντρεύτηκαν πριν από 21 χρόνια. Την Πέμπτη στις 21 Ιανουαρίου θα είναι ανοιχτός ο ναός για κάποιες ώρες στο κοινό που θέλει να πει το τελευταίο αντίο.

Longtime love: The couple married in 1994 and have three children together. They celebrated their 21st wedding anniversary just last month

Ενώ την Παρασκευή θα τελεστεί η νεκρωσιμος ακολουθία στις 15:00. Στις 3 Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Las Vegas και στο Caesars Palace Colosseum, όπου έκανε τις τελευταίες της εμφανίσεις η Celine και όλοι μαζί ήταν σαν οικογένεια.
nCELINE Age gap: Celine and Rene, who share a 26 year age gap, married in 1994 in Montreal, Quebec

Ευτυχισμένες στιγμές το 2013
Beloved father: René was praised for his work as Celine's manager, bringing her to 'a star of international stature,' but the two also shared three children (pictured with son René-Charles in 2009)

Το αντίο στον Rene…
Tribute: Caesars Palace, where Celine is currently performing as part of a residency, lit up a tribute to Rene on Thursday

Read More

And More