Celine Dion: Το τελευταίο αντίο στον René Angélil και τον αδελφό της – Πέθαναν και οι δυο από καρκίνο

Δεν έχει τέλος ο πόνος της Celine Dion που έχασε τον σύζυγό της, τον 73χρονο René Angélil και δυο μέρες μετά πέθανε ο αδελφός της Daniel Dion. Και οι δυο έδιναν μάχη με τον καρκίνο, που τον είχαν στα ίδια σημεία… Και οι δυο δεν τα κατάφεραν και βύθισαν την οικογένεια της Celine Dion στο πένθος.
Μετά από σκληρή μάχη χρόνων με τον καρκίνο, ο René Angélil πέθανε δυο μέρες πριν κλείσει τα 74 χρόνια του. Τραγική ειρωνεία; Λίγες μέρες νωρίτερα είχε γιορτάσει την 21η επέτειο του γάμου του με την Celine και της είχε αποκαλύψει πως θέλει να πεθάνει στην αγκαλιά της.

Και πριν καλά συνειδητοποιήσει τον θάνατο του René, η Celine μαθαίνει πως τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 16 Ιανουαρίου πεθαίνει κι ο μεγαλύτερος αδερφός της, Daniel, στα 59 του χρόνια κι επίσης από καρκίνο. H Celine είναι πολύ δεμένη και με τα 13 της αδέρφια (12 πια) και ο Daniel της είχε σταθεί από την πρώτη στιγμή που είχε γίνει διάγνωση καρκίνου στον άντρα της.
Σύμφωνα με ανακοίνωση στην σελίδα της Celine Dion, η κηδεία του René Angélil μετά από δική του επιθυμία, θα πραγματοποιηθεί στη βασιλική Notre-Dame του Μόντρεαλ όπου παντρεύτηκαν πριν από 21 χρόνια. Την Πέμπτη στις 21 Ιανουαρίου θα είναι ανοιχτός ο ναός για κάποιες ώρες στο κοινό που θέλει να πει το τελευταίο αντίο. Ενώ την Παρασκευή θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στις 15:00. Στις 3 Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Las Vegas και στο Caesars Palace Colosseum, όπου έκανε τις τελευταίες της εμφανίσεις η Celine και όλοι μαζί ήταν σαν οικογένεια.

Μία ημέρα μετά την κηδεία του συζύγου της, η Celin θα αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της αδερφό. Ύστερα από επιμνημόσυνη δέηση σε γραφείο τελετών, το Σάββατο, η κηδεία του Daniel θα γίνει σε εκκλησία του Κεμπέκ.

Read More

And More