Channing Tatum – Jenna Dewan: Ανατροπή στο διαζύγιο τους – Τα νέα προβλήματα που εμφανίστηκαν

Άσχημη τροπή παίρνει το διαζύγιο του ηθοποιού Channing Tatum με την χορεύτρια Jenna Dewan αφού θα πρέπει να λύσουν τα ζητήματα επιμέλειας του παιδιού τους και πολλά άλλα. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Jenna αναστατώθηκε όταν ενημερώθηκε ότι Channing κατέθεσε έγγραφα με τα οποία ζητάει να υπάρξει πρόγραμμα με ποιον θα περνάει τις διακοπές της η 6χρονη κόρη τους Everly, παρότι είχαν συμφωνήσει, όπως ισχυρίζεται η χορεύτρια, οι δύο πρώην σύζυγοι για ολόκληρο το πρόγραμμα της μικρής.

Από την πλευρά του διάσημου ηθοποιού πηγές, επιμένουν ότι ο Channing δεν συμφώνησε για ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα. Πρόβλημα όμως έχει προκύψει και με την διατροφή. Πηγές της Jenna επιμένουν ότι ο Tatum δεν συμβάλλει στα έξοδα της μικρής, ενώ ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας κοινός λογαριασμός για τα έξοδα της Everly.

Το άλλο ζήτημα που προέκυψε είναι αυτό της επικοινωνίας. Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν συμφωνήσει ότι όταν το παιδί είναι με τον έναν γονέα θα επικοινωνεί με τον άλλο μέσω FaceTime. Τώρα η πλευρά της Jenna ισχυρίζεται ότι όταν το παιδί είναι με τον Channing αυτός δεν επιτρέπει να επικοινωνεί με την μητέρα του μέσω FaceTime.

Και η διαμάχη συνεχίζεται…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More