Charlie Sheen: Παραδέχτηκε πως είναι θετικός στον ιό του Aids! Η συγκλονιστική εξομολόγηση

“Είμαι εδώ για να ομολογήσω πως πράγματι έχω βρεθεί θετικός στον ιό του Aids”, αποκάλυψε ο Charlie Sheen μιλώντας στην εκπομπή Today show και στον Matt Lauer. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως έμαθε για την ασθένεια πριν από 4 χρόνια και πώς έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο όλο αυτόν τον καιρό να το κρατήσει μυστικό.
Πριν από 18 μήνες όμως, το “National Enquirer”, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ο πρωταγωνιστής από τη σειρά “Two and a half men” είχε Aids και τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά. Τώρα όμως, μετά το μεγάλο ντόρο που έγινε και παρά τα χρήματα που έδωσε για να κρατήσει πολλά στόματα κλειστά, ο Sheen αποκάλυψε την αλήθεια.

Ο ίδιος, μάλιστα εξομολογήθηκε πως δεν γνωρίζει πως ακριβώς κόλλησε τον ιό και πως θεωρεί αδύνατο να έχει κολλήσει κάποιον άλλον, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Από σήμερα νιώθω πια ελεύθερος. Επιτέλους ελευθερώθηκα από τη φυλακή μου”.

Να σου θυμίσω ότι από χθες έχει ξεκινήσει το θρίλερ με το αν θα αποκαλύψει τελικά την αλήθεια, καθώς κυκλοφόρησε η είδηση πως θα κάνει μια πολύ προσωπική εξομολόγηση. Παρόλα αυτά το Us Weekly, αποκάλυψε και εκείνο με τη σειρά του πως η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δυο παιδιών του γνώριζε πως ήταν θετικός στον ιό HIV.

Read More

And More