“Chart Show”, τέλος !

Το ξέρω ότι θα σας στεναχωρήσω, αλλά κάπου εδώ σταματά η… αντίστροφη, μουσική μέτρηση για τον Alpha και αρχίζει η… αντίστροφη τηλε-οικονομική μέτρηση στο παρασκήνιο !

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Οτι “Chart Show” ήταν να δείτε, το είδατε ! Βλέπετε, ότι φρέσκα επεισόδια της επιτυχημένης Κυριακάτικης εκπομπής είχαν γυριστεί από πέρσι και είχαν μείνει στο συρτάρι προβλήθηκαν, όσα επιπρόσθετα επεισόδια αποφασίστηκαν και έγιναν φέτος επίσης και τώρα; Τώρα πέφτουν οι τίτλοι του τέλους, μιας και δεν υπάχουν άλλες νέες γυρισμένες εκπομπές για να βγουν στον αέρα.

Και επειδή το κανάλι ως γνωστόν βρίσκεται σε μία άκρως μεταβατική περίοδο μετά την ακόμα μία αλλαγή που συνέβη πριν από περίπου δύο μήνες στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς, για να δούμε νέα “Chart Show” στους δέκτες μας, θα πρέπει η Ναταλία Γερμανού να προχωρήσει σε νέες επαφές και διαπραγματεύσεις με την διοίκηση, οι οποίες να καρποφορήσουν, έτσι ώστε να εγκριθεί ο επόμενος, φρέσκος κύκλος επεισοδίων, πράγμα που το κόβω λιγάκι… χλωμό να μας προκύψει τώρα, μιας και με τούτα και με ΄κείνα, κοντοζυγώνει το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν 2011-2012, η οποία σημειοτέων λόγω κρίσης θα την ρίξει την αυλαία νωρίς-νωρίς ! Και συγκεκριμένα; Απ ΄ότι ακούγεται κάπου εκεί περί τα τέλη του Μάη, αρχές Ιουνίου.

Read More

And More