Chaz Bono! Ο γιος της Cher που γεννήθηκε κορίτσι!

Όταν γεννήθηκε την έλεγαν Chazteny. Σήμερα, 42 χρόνια μετά, έχει αλλάξει ζωή, όνομα και φύλο! Ο λόγος για τον Chaz Bono, τον γιο της τραγουδίστριας Cher.

Ο Chaz γεννήθηκε κορίτσι αλλά, όπως συχνά έχει δηλώσει μέσα από συνεντεύξεις του, ένιωθε πολύ άβολα μέσα στο γυναικείο του σώμα. Έτσι, δεν άργησε η μέρα που Chaz θα έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου. Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τον συνέλαβε να βάζει βενζίνη σε μια άκρως ανδρική πόζα, την στιγμή που είχε ξεκουμπώσει το φερμουάρ του παντελονιού του και τακτοποιούσε το πουκάμισό του.

Βλέποντας αυτή την φωτογραφία δεν θα μπορούσες πιθανότατα ποτέ να φανταστείς ότι αυτός ο άντρας κάποτε είχε πλούσια μακριά, ξανθά μαλλιά! Βέβαια, η εγχείριση αλλαγής φύλου του Chaz, γιου της τραγουδίστριας Cher έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα πλέον ο ίδιος να νιώθει πολύ όμορφα μέσα στο αντρικό του σώμα, όπως έχει πει. Μάλιστα, τα τελευταία έξι χρόνια διατηρεί και σχέση με γυναίκα, την Jennifer Elia ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ντοκιμαντέρ που βασίζεται στην ζωή του και φέρει τον τίτλο Becoming Chaz.

Όσον αφορά τη στάση της μητέρας του, Cher η ίδια μιλώντας στον David Letterman τον περασμένο Νοέμβριο είχε πει:” το συζητούσαμε πολύ καιρό και είχαμε αποφασίσει να μην προχωρήσει σε αλλαγή φύλου. Δεν ξέρω τι την έκανε να αλλάξει γνώμη. Πια δεν έχει καμία σημασία!”.

Δες ένα preview του ντοκιμαντέρ Becoming Chaz παρακάτω…

Read More

And More