Chester Bennington: Το τελευταίο αντίο στον θρυλικό τραγουδιστή των Linkin Park! [pics]

Ακόμη προκαλεί θλίψη η απώλεια του Chester Bennington, ο οποίος στις 20 Ιουλίου, έδωσε τέλος στην ζωή του, στο σπίτι του στο Palos Verdes, αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγό και τα έξι παιδιά του. Το Σάββατο το απόγευμα, οι φίλοι του frontman των Linkin Park, τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του έγινε σε ιδιωτικό κοιμητήριο στο Palos Verdes της Καλιφόρνια. 200 περίπου καλεσμένοι αποχαιρέτησαν τον 41χρονο τραγουδιστή Chester Bennington, ανάμεσά τους συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι του.

Το ιδιωτικό κοιμητήριο South Coast Botanic Garden, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του Bennington, είχε αποκλειστεί από νωρίς από άνδρες ασφαλείας και μόνο όσοι έφεραν ειδική πρόσκληση και βραχιολάκι ταυτότητας μπορούσαν να παρακολουθήσουν την ιδιωτική τελετή. Για το τελευταίο αντίο είχε στηθεί μία μικρή εξέδρα με ηχεία και μία πλάγια εξέδρα για ένα σετ ντραμς, στις οποίες τραγουδιστές και μουσικοί, αφιέρωσαν τα τραγούδια τους στη ζωή και του έργο του σπουδαίου ρόκερ.
Η ειδική πρόσκληση και το κίτρινο πλαστικό βραχιολάκι, δεν θύμιζαν σε τίποτα κηδεία, αλλά VIP πάσο για τα παρασκήνια συναυλίας. Οι πρώτες φωτογραφίες τους, ανέβηκαν από τον πρώην τραγουδιστή των Of mice and men, Austin Carlile, ο οποίος αποχαιρετούσε με ένα «ευχαριστώ για όλα» τον Chester Bennington.
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More