Chiara Ferragni: Δείπνο γενεθλίων υπερπαραγωγή στην ταράτσα του σπιτιού, στην εποχή του κορονοϊο!

Τα γενέθλιά της είχε χθες η διάσημη Ιταλίδα blogger Chiara Ferragni και τα γιόρτασε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Η Chiara που ζει στο Μιλάνο με τον σύζυγό της Fedez και τον μικρό Leo βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και φυσικά γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι με την οικογένειά της.

Βλέπεις τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και στην Ιταλία άρχισαν να χαλαρώνουν από τις  4 Μάη, αλλά η μετάβαση στην κανονικότητα γίνεται σταδιακά και τα καταστήματα στη γειτονική Ιταλία αναμένεται να ανοίξουν στις 18 Μαΐου. Η διάσημη blogger, ωστόσο, δεν πτοήθηκε καθόλου και γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της στο σπίτι με τους δυο άντρες της ζωής της.

Από το πρωί της Πέμπτης φυσικά το σαλόνι γέμισε με λουλούδια από φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ η μέρα ξεκίνησε με την πρώτη τούρτα έκπληξη για την Chiara. Ακολούθησε το cake που έφτιαξε ο σύζυγός της Fedez για τα γενέθλιά της και το “Happy Birthday” που τραγούδησε εκείνος μαζί με τον γιο τους Leo.

Γενέθλιά όμως χωρίς δείπνο υπερπαραγωγή δεν μπορούσαν να γίνουν. Έτσι, η ταράτσα του σπιτιού μεταμορφώθηκε από τον Fedez στο πιο ρομαντικό ever location, με ροδοπέταλα, κεριά και ένα δείπνο για δύο, μιας και ο μικρός Leo έκανε μια guest εμφάνιση και έπειτα πήγε για ύπνο!

Και η βραδιά ήταν μαγική…

Read More

And More