Chiara Ferragni: Ο χλιδάτος γάμος στην Σικελία! [pics]

Μια από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής της θα ζήσει σε λίγες μόλις ώρες η Chiara Ferragni! Η διάσημη fashion blogger πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και να δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύντροφό της σε μία ρομαντική τελετή στην Σικελία στην Ιταλίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι, μάλιστα, πριν μερικούς μήνες απέκτησε τον καρπό του έρωτά του, τον γλυκύτατο Leoncino και ο γάμος θα ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την υπέροχη σχέση του!

Πιο συγκεκριμένα, η influencer, δημιουργός της digital πλατφόρμας “The Blond Salad” και σχεδιάστρια της Chiara Ferragni Collection με παπούτσια και αξεσουάρ, θα παντρευτεί τον Ιταλό τραγουδιστή Federico Lucia (γνωστός και ως Fedez) στην πόλη Νότο στη Σικελία σήμερα 1η του Σεπτέμβρη και φυσικά πρόκειται να γίνει χαμός στα social media με αυτό το event.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής, η Chiara και ο Fedez διοργάνωσαν ένα άκρως χλιδάτο δείπνο για τους φίλους και τους συγγενείς τους, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί την τελευταία μέρα, λίγο πριν την σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους! Η Ιταλίδα καλλονή με τους εκατομμύρια ακόλουθους στα social media μοιράστηκε στιγμιότυπα από το pre-wedding party, τα οποία φυσικά απέσπασαν χιλιάδες σχόλια, likes και ευχές.

Όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές, μέσα από τα Instagram Stories της, η Chiara και ο Fedez δεν σταμάτησαν να χορεύουν, να πίνουν cocktails και να χαίρονται την κάθε στιγμή του πάρτι τους. Φυσικά δεν έλειψαν και οι συγκινήσεις, μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που η διάσημη fashion blogger ξέσπασε σε δάκρυα ευτυχίας που παντρεύεται τον άντρα της ζωής της και πατέρα του γιου της.

Όσον αφορά το νυφικό της διάσημης Ιταλίδας καλλονής, η creative director Maria Grazia Chiuri και ο γαλλικός οίκος Dior έχουν την αποκλειστική επιμέλεια του. (Διάβασε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Read More

And More