“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Παρακολουθώ την στήλη σας και μου αρέσουν πάρα πολύ οι προτάσεις που κάνετε στις αναγνώστριες, καθώς είναι κάθε φορά διαφορετικές και με ιδιαίτερα εξαιρετικό στυλ. Για το λόγο αυτό θα ήθελα τη δική σας πρόταση. Σε 10 μέρες περίπου έχω ένα γάμο σε νησί, όπου το γεύμα είναι σε εστιατόριο και απέναντι ακριβώς στην παραλία σε μια εξέδρα, θα είναι το πάρτι. Ο άντρας μου είναι ο κουμπάρος και δεν ξέρω τι να φορέσω ούτε σε ρούχο ούτε σε παπούτσια. Θα ήθελα κάτι θηλυκό αλλά και αέρινο (είμαι λεπτή και η σιλουέτα μου τείνει προς κλεψύδρα).

Απάντηση
Φίλη μας, το location είναι ιδανικό για ένα αέρινο summer dress σε maxi γραμμή, συνδυασμένο με πλατφόρμες ή σανδάλια. Ό,τι σου αρέσει! Και τα δύο πάνε εξαιρετικά! Επέλεξε κάτι με χρώμα και συνδύασε το με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Eρώτηση
Γεια σας μέσα Ιουλίου ορκίζεται ο γιος μου στο πανεπιστήμιο στις 14.30 και δεν ξέρω τι να φορέσω. Έχω μια ολόσωμη φόρμα στράπλες σε χρώμα μπλε. Μπορώ να τη φορέσω; Και αν ναι, πως μπορώ να τη συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας, για την περίσταση και την ώρα, η ολόσωμη φόρμα είναι πολύ σωστή επιλογή αλλά το strapless κόψιμο δεν είναι ok. Θα σου προτείναμε, αφού σου πάνε οι jumpsuits, να βάλεις μία άλλη για εκείνη την περίσταση με wrap σχέδιο μπροστά ώστε να είναι chic.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω αυτά τα παπούτσια. Έτσι χωρίς λόγο, επειδή μου αρέσουν. Θα μπορέσω να τα συνδυάσω εύκολα ή θα μείνουν στο κουτί τους; Ευχαριστώ πολύ. Σας φιλώ!
Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ “εύκολα” και λίγο δύσκολα θα τα συνδυάσεις με πολλά look. Ιδανικά θα είναι ωραία με mini ή shorts και παντελόνια σε crop γραμμή !Όμως αν σου αρέσουν πολύ, θα σου προτείναμε να τα πάρεις. Είναι ωραίο να κάνουμε και κάποιες αγορές που και που, έτσι χωρίς λόγο όπως έγραψες.

Ερώτηση
Σε 2 εβδομάδες γίνομαι νονά και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το φόρεμα της φωτογραφίας αν είναι κατάλληλο. Η βάφτιση γίνεται 12:00 στην Σκύδρα. Αναμένω την απάντηση σας καθώς και με τι παπούτσια θα μπορέσω να το συνδυάσω.

Απάντηση
Φίλη μας, το φόρεμα σου είναι τέλειο μας αρέσει πολύ! Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλα ή peep toes, και να προσθέσεις ένα clutch σε dark blue απόχρωση, σαν αυτή του υφάσματος. Ιδανικά αν θες και σου πάνε, πιάσε τα μαλλιά σου ανάλαφρα, όπως στην φωτό που μας έχεις στείλει.

Ερώτηση
Κοριτσάκια μου τα φώτα σας. Η μπλούζα αυτή είναι διάφανη με κουκούλα, σχίσιμο στα πλάγια και φτάνει στη μέση του μηρού. Δεν την έχω φορέσει ποτέ γιατί δεν ξέρω με τι να την ταιριάξω. Εκτός ότι μου αρέσει, είναι και δώρο αγαπημένου προσώπου. Σας ευχαριστώ!
Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας, το hoodie σου μπορείς να το φορέσεις άνετα στο gym με τα κολάν σου ή να το συνδυάσεις σε ένα athletic urban styling στην πόλη. Γενικά δεν ταιριάζει με πολλά κομμάτια. Φόρεσέ το με shorts και sneakers σε χαλαρό styling μέσα στην πόλη ή στο νησί μετά την παραλία για βόλτα!

And More