Cinema Alive: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διαδραστικό σινεμά με μουσική και χορό!

Το CinemaAlive παρουσιάζει το StepUp 3D σε ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικόθέαμα, όπου ο κινηματογράφος, το θέατρο, η μουσική και ο χορός γίνονται ένα στην αποκλειστική διαδραστική προβολή της ταινίας στις 6 & 7 Μαρτίου στο PiraeusAcademy (Πειραιώς 117, Γκάζι).

«Όλοι κρύβουν μέσα τους έναν χορευτή», λένε οι πρωταγωνιστές της ταινίας. Εσύ;

Το CinemaAlive, το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας με περισσότερους από20.000 θεατές επιστρέφει στην Αθήνα, μετά από 4 επιτυχημένες παραστάσεις(TheGreatGatsby, DirtyDancing, TheCommitments, Casablanca) και το sold-out θεματικό HorrorHotel σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας το StepUp 3D, την εμβληματική ταινία από το επιδραστικόfranchise που άνοιξε νέα εποχή για το streetdance, τον moderncontemporary χορό – RnB και το breaking καθώς οδήγησε χιλιάδες νέους στην ενασχόληση τους με το συγκεκριμένο είδος.

Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με τους ήχους του EmpireStateofMind, της AliciaKeys και γίνε μέλος του House of Pirates χορεύοντας μαζί με τους κεντρικούς ήρωες Luke, Moose και Natalie.

Είσαι έτοιμος να χορέψεις και να δεις το Step Up 3D να ξεφεύγει από το «πανί» και να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου;
Σε συνδυασμό με την προβολή της ταινίας, θα απολαύσεις περισσότερους από 40χορευτές, performers και ηθοποιούς σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική, σκηνικά και ειδικά εφέ που θα σε μεταφέρουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Λίγα λόγια για το CinemaAlive

Ο βασικός σκοπός του CINEMAALIVE είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της προβαλλόμενης ταινίας συνδυάζοντας τις τέχνες του κινηματογράφου, μουσικής,θεάτρου και installations.
Τα ImmersiveEvents αποτελούν την απόλυτη τάση του21ου αιώνα, στον χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς.

Read More

And More