Claydee: “Πόλεμος” με τον Αυστραλό τραγουδιστή Faydee για τα μάτια μιας γυναίκας! Φωτογραφίες

Και ναι η συνεργασία του Claydee με τον Αυστραλό τραγουδιστή Faydee είναι γεγονός. Οι δυο καλλιτέχνες ερμηνεύουν το “Who” και έρχονται σε ρήξη… για τα μάτια μιας γυναίκας!

“To Who μιλά για δυο άντρες που διεκδικούν την ίδια γυναίκα”, αποκάλυψαν και οι δυο στο TLIFE κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage βλέπουμε και τους δυο να προσπαθούν να κερδίσουν τον έρωτα της ίδιας κοπέλας, με φόντο μια πολυτελέστατη βίλα στα βόρεια προάστια.

Σχεδόν πριν ένα χρόνο ο Claydee βρέθηκε στο studio με τον Faydee και ηχογράφησαν το τραγούδι τους. Την παραγωγή έκαναν ο Claydee μαζί με τον Ros Loud ενώ την σύνθεση οι Claydee, Faydee και Andy Nicolas.
Τα γυρίσματα –υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου- ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Διόνυσο και το video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, το “Who” κυκλοφόρησε σε ένα ολοκαίνουριο single του Claydee σε συνεργασία με τον Faydee και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έχει σκαρφαλώσει ήδη στο Top40 του επίσημου Ελληνικού airplay chart. Το “Who” βρίσκεται επίσης στο Top10 του Ελληνικού Shazam Chart καθώς και στο iTunes Chart της χώρας μας. (Μπορείς να ακούσεις εδώ το τραγούδι)
Δες φωτογραφίες:

Stay tuned για το video clip και τη συνέντευξη του Faydee και του Claydee στο TLIFE

Read More

And More