Cougar couture! Η C. Cox επιδεικνύει τις καμπύλες της μέσα στο μωβ μπικίνι της!

H γνωστή ηθοποιός, Courtney Cox βρίσκεται στο ηλιόλουστο… Μαϊάμι και δεν χάνει στιγμή από τoν ζηλευτό ήλιο, αφού κυκλοφορεί όσο μπορεί με το ωραίο της μπικίνι και μας δείχνει τις καμπύλες της!

Το 48χρονο αστέρι του “Cougar Town”, απαθανατίστηκε να κάνει ηλιοθεραπεία με ένα μωβ μπικίνι στο μπαλκόνι της. Με το μικροσκοπικό της μαγιό δεν άφησε και πολλά για τη φαντασία…

Τον Ιούνιο έκλεισε δυο χρόνια χωρισμένη και αρχειοθετήθηκε το διαζύγιο της. Μάλλον εκεί ωφείλεται το ότι ήταν τόσο σκεπτική κοιτάζοντας τον ωκεανό.

Mία εβδομάδα πριν, είχε κατέβει στην παραλία με την αδερφή της και τη μικρή Coco. Μια αναπάντεχη βροχή όμως τις ανάγκασε να φύγουν γρήγορα.

Μαζί της είχε και το ipad της, ώστε να μπορεί να σερφάρει στο διαδίκτυο!

H μονάκριβη κόρη της, Coco είναι στα χνάρια του πατέρα της David, όσο αφορά στη μόδα και τη βλέπουμε να έχει ιδιαίτερο στυλ αν και βρίσκεται σε μικρή ηλικία. Σε μία από τις τελευταίες της εμφνίσεις, εκτός από τους πολύχρωμους ταξιδιωτικούς σάκους την είδαμε να φορά ένα φορεματάκι, πάνω από μαύρο κολάν και σουέτ μπότες με επένδυση από μαλλί προβάτου.

Η Courtney την έχει αφήσει να έχει το δικό της στυλ κι αυτό την ενθαρρύνει πολύ!

Read More

And More