Δ. Αιγινίτη: Έγινε ξανθιά και μιλά για τη ζωή της, μετά το χωρισμό!

Ανανεωμένη και με νέο λουκ εμφανίζεται η Δήμητρα Αιγινίτη, η οποία έγινε ξανθιά και γύρισε σελίδα στη ζωή της, μετά το χωρισμό της με τον Αντώνη Σρόιτερ. Η νεαρή δημοσιογράφος μίλησε για το διαζύγιο, τη νέα της ζωή και τα επόμενα σχέδιά της.

“Η φάση των αλλαγών έγινε πριν από αρκετούς μήνες. Είμαι πια σε μια πολύ ισορροπημένη, σταθερή και δημιουργική φάση στη ζωή μου. Είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά και τους στόχους μου”, είπε η Δήμητρα Αιγινίτη σε συνέντευξή της στο “Down Town”.

Μιλώντας για το χωρισμό της, η ίδια σημείωσε ότι προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. “Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι σε όλα τα επίπεδα. Για τα επαγγελματικά μου, τα προσωπικά μου, τα φιλικά μου, ακόμη και τα οικογενειακά μου. Κάθε μέρα για ‘μένα είναι μια μικρή μάχη”, δήλωσε και συμπλήρωσε για τη σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ: “Η συνεργασία μου με τον Αντώνη είναι αυτή που θα έπρεπε να έχει ένας συντάκτης εφημερίδας με τον αρχισυντάκτη του”.
Για το διαζύγιό της, η Δήμητρα δήλωσε: “Έλεγα ότι ποτέ δεν θα παντρευτώ για να χωρίσω. Μετάνιωσα που δεν τίμησα αυτήν την υπόσχεση στον εαυτό μου, αλλά απλά δεν έκατσε”.

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο γάμου, η ίδια σημείωσε: “Μόλις εκδικάστηκε το συναινετικό διαζύγιό μου. Θα ήταν παράλογο, στην παρούσα φάση, να απαντήσω συνειδητά στο αν είναι στα σχέδιά μου ένας άλλος γάμος”.
Τέλος, για την αλλαγή στο λουκ της και τα ξανθά της μαλλιά ανέφερε: “Συνεχώς “παίζω” με τα μαλλιά μου. Βαριέμαι να έχω για μήνες το ίδιο στυλ, το ίδιο χρώμα. Μου αρέσουν οι αλλαγές κι όταν αυτές μου πηγαίνουν ακόμη καλύτερα”.

Διάβασε περιοσσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί

Read More

And More