Δ. Αιγινίτη: ”Ήμουν εκνευριστικά ατάραχη στον γάμο μου”!

Η Δήμητρα Αιγινίτη περιγράφει στο περιοδικό People τα συναισθήματά της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας: ”Ήμουν πιο ήρεμη και χαλαρή από ποτέ. Το πιο αστείο όλων ήταν ότι εγώ ήμουν αυτή που προσπαθούσα να συνεφέρω τους γύρω μου. Οι φίλοι μας ήταν απίστευτα αγχωμένοι και συγκινημένοι. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι εγώ ήμουν εκνευριστικά ατάραχη. Αφού την παραμονή του γάμου βγήκαμε με τους φίλους μας και κοιμήθηκα στις 6:00 το πρωί, δώδεκα ώρες πριν τη τελετή. Ε, και;”.

Η Δήμητρα θεωρεί πως η σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω του γάμου. Εξάλλου τον Δεκέμβριο είχαν ξαναπαντρευτεί με πολιτικό. Στον γάμο ττης ήθελε να έχει κοντά μόνο τους ανθρώπους που αγαπούν εκείνη και τον Αντώνη πραγματικά. Γι’αυτό το λόγο δεν είχε πολλούς καλεσμένους.

Οι γονείς της τη πιέζουν να κάνει γρήγορα παιδιά. ”Τους εξηγώ ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται”, τονίζει. Για ταξίδι του μέλιτος θα προτιμήσουν τα ελληνικά νησιά τα οποία σκοπεύουν να τα γυρίσουν όλα με το φουσκωτό τους.

Πώς όμως δείχνει ο ένας την αγάπη του στον άλλον; ”Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να περιγράψω. Όλα αυτά που κάνουμε ο ένας για τον άλλον είναι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αλλά σίγουρα δεν ξεχνάω να πω στον Αντώνη ότι τον αγαπάω”, ολοκληρώνει.

Read More

And More