Δ. Αιγινίτη: “Ο γάμος μου ήταν προσωπική μου αποτυχία!”

Για τη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της Αντώνη Σρόιτερ, που είναι και αρχισυντάκτης της, μετά το χωρισμό τους και τα επόμενα σχέδιά της μίλησε η Δήμητρα Αιγινίτη. Η γνωστή δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως ο γάμος της ήταν προσωπική αποτυχία για την ίδια και αποκάλυψε πως δεν θα την ενοχλούσε να γίνει ανύπαντρη μητέρα.

Μιλώντας αρχικά, για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της και το αν είναι δύσκολο να συνυπάρχουν στον ίδιο εργασιακό χώρο, η Δήμητρα ανέφερε σε συνέντευξή της στην “Πρωινή Μελέτη” : “Δεν είναι καθόλου εύκολο, απλώς το θετικό είναι πως ευθύς εξ’ αρχής της σχέσης είχαμε οριοθετήσει κάποια πράγματα. Κάτι το οποίο τελικά κρατήθηκε και αργότερα. Βέβαια είναι τελείως διαφορετικό όταν είσαι μέσα στη σχέση και κάνεις κάποιες άτυπες συμφωνίες και λες ότι η δουλειά είναι δουλειά και τα προσωπικά μένουν στο σπίτι. Κι άλλο είναι όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, να μένει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Είμαι επαγγελματίας, οπότε αυτό και μόνο ξεκαθαρίζει τα πάντα σε ό, τι αφορά τη σχέση ανάμεσά μας”.

Όσον αφορά το διαζύγιο της, η ίδια συμπλήρωσε: “Ο γάμος μου ήταν προσωπική μου αποτυχία. Η αλήθεια είναι ότι όταν ζεις μια κατάσταση, είσαι πολλές φορές τυφλός. Ή δεν βλέπεις ή αρνείσαι να δεις. Εγώ ήμουν πάρα πολύ μέσα σε μια κατάσταση και μάλλον συνέβη κάτι από τα δύο. Άρα ίσως και να μην έπρεπε να προχωρήσω στον γάμο” και πρόσθεσε πως κανείς δεν θα μάθει ποτέ την πραγματική αιτία του χωρισμού τους.

Τέλος, η Δήμητρα Αιγινίτη δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά: “Κάποια στιγμή χτύπησε το καμπανάκι, αλλά μου έφυγε. Περιμένω να μου ξαναχτυπήσει. Από τη στιγμή που δεν δούλεψε η όλη κατάσταση είμαστε stand by… Το είχα πει στο παρελθόν ότι μπορεί να το κάνω αυτό. Αν δω δηλαδή ότι τα χρόνια περνούν και δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος, ναι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα γίνω single mother”, σημείωσε.

Read More

And More