Δ.Αιγινίτη: “Θέλω τον άντρα κυνηγό, αλητάκο!”

Η Δήμητρα Αιγινίτη μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για τον χωρισμό και για το πώς είναι να συνυπάρχει στην ίδια δουλειά με τον πρώην σύντροφό της, για το έρωτα που θέλει να έρθει στη ζωή της, για το που θα πάει διακοπές αλλά και για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!
Η ίδια αποκάλυψε πως δεν έπεσε στα πατώματα όταν χώρισε: “Δεν είμαι η μοναδική που χώρισα. Τελείωσε όλο αυτό. Η ζωή συνεχίζεται και προχωράει, πάμε για άλλα. Δεν μπορείς να μείνεις στάσιμος ακόμα και στη φιλία. Θα περνούν τα χρόνια και θα μένεις ακόμα πίσω;” και στη συνέχεια δήλωσε πως έτυχε να δουλεύουν μαζί και ο καθένας έχει το πόστο του: “Όταν τα πράγματα είναι διαχωρισμένα η καθημερινότητα στη δουλειά δεν παίζει κανένα ρόλο. Δεν λέω ότι είναι εύκολο αλλά είμαστε επαγγελματίες.”
Η Δήμητρα είπε ότι υπάρχει ελεύθερος χρόνος για τον έρωτα: “Ελεύθερος χρόνος υπάρχει για όλους. Από κει και πέρα χρειάζεται χημεία, να γίνει το κλικ. Είμαι ελεύθερη γυναίκα, ελπίζω κάποια στιγμή πως θα έρθει. Δεν έχω παρωπίδες ούτε είμαι αρνητική στη δημιουργία μιας σχέσης.” και στη συνέχεια είπε ότι θέλει τον άντρα κυνηγό και αλητάκο!
Για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της από μελαχρινή σε ξανθιά η ίδια δήλωσε: “Γράφτηκε ότι άλλαξα τα μαλλιά μου για ψυχολογικούς λόγους. Καμία σχέση. Αλλάζω πολύ συχνά. Είναι χαζό που ακούω πως κάτι σημαίνει. Αν τα κάνω μοϊκάνα, θα σημαίνει πως λάλησα;”
Και τέλος αποκάλυψε ότι θα πάει διακοπες με την κουμπάρα της στην Αμοργό και στην Ανάφη για κάμπινγκ. Φυσικά θα πάει και Σαντορίνη που είναι ο έρωτάς της!

Read More

And More