D. Beckham: Από το Λευκό Οίκο έφτασε στην Αθήνα για την Ολυμπιακή Φλόγα!

Το αδιαχώρητο αναμένεται να γίνει το απόγευμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο με την άφιξη του David Beckham που θα βρεθεί εκεί μαζί με την αγγλική αποστολή για να παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα. Ο άσος του ποδοσφαίρου αναμένεται να συνοδεύσει την πριγκίπισσα Άννα στην Τελετή Παράδοσης της φλόγας για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE o David Beckham κατέφτασε στην Αθήνα με γνωστή αγγλική αεροπορική εταιρεία λίγο μετά τις 14:00! Κατευθύνθηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης και στις 18:00 αναμένεται να τον δούμε στο Καλλιμάρμαρο, μαζί με την αγγλική αποστολή!

Ο αγαπημένος celebrity, είναι ιδιαίτερα περήφανος που έχει αναλάβει αυτήν τη σπουδαία αποστολή και μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες διέσχισε τον Ατλαντικό για να φθάσει στη χώρα μας, αφού πριν χρειάστηκε να βρεθεί στην Ουάσινγκτον και μια εκδήλωση στο Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα ο David έδωσε το “παρών” στη δεξίωση του Barack Obama για την ανάδειξη της ομάδας του στην πρώτη θέση της Major League Soccer Championship.

Οι φήμες τον ήθελαν να ήταν ανάμεσα στους Λαμπαδηδρόμους στην Αρχαίο Ολυμπία αλλά ο ρόλος του μάλλον θα είναι έκπληξη… Άλλωστε οι Άγγλοι διοργανωτές ήθελαν να κρατήσουν μυστική ακόμα και την άφιξή του στη χώρας μας.
Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε μαζί με την πριγκίπισσα Άννα που επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι την Ακρόπολη και αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του, το απόγευμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο David θα είναι αυτός που θα παραδώσει την Φλόγα στο Λονδίνο για την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, όπως επιβεβαιώνει και το ειδησεογραφικό πρακτορείο reuters. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής μοιράστηκε την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Read More

And More