Δ. Καμπούρη: “Πριν γεννήσω ήθελα να παντρευτώ, αλλά μετά το μωρό δεν μου λείπει τίποτα!”

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε για την κορούλα της, την επιλόχεια κατάθλιψη και το γάμο. “Αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος μετά τη γέννηση της κόρης μου, βλέπω τη ζωή με πολύ διαφορετικό μάτι, έχω γίνει πιο καλός ακροατής, μου αρέσει πολύ να ακούω τους ανθρώπους όταν μου μιλούν. Πριν ήμουν εγώ και ο εαυτός μου.”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην “Πρωινή Μελέτη”.
Ακόμα, η Δέσποινα μίλησε για την επιστροφή στη δουλειά της ενάμιση μήνα μετά τον ερχομό της μικρής της πριγκίπισσας και δήλωσε: “Έχω πολλές τύψεις γι’ αυτό, αλλά προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για να είμαστε συνέχεια μαζί”.
Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι κινδύνευσε να πάθει επιλόχεια κατάθλιψη και συμβούλευσε τις νέες μαμάδες να είναι σε εγρήγορση, “Είναι περίεργη φάση η επιλόχεια κατάθλιψη. Ευτύχως ενεργοποιήθηκα γρήγορα και συνήλθα. Αν νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη ψυχολογική σας κατάσταση ενεργοποιηθείτε γρήγορα, επιστρέψτε στη δουλειά σας!”
Όσον αφόρα το γάμο η Δέσποινα είπε: “Αν μου το έλεγες αυτό πριν γεννήσω θα σου έλεγα ότι ήθελα να παντρευτώ. Τώρα που έχω κάνει το μωρό μου, ειλικρινά λέω ότι είμαι τόσο ευτυχισμένη που δεν νιώθω να μου λείπει τίποτα. Αυτό ήθελα, ένα παιδί. Τώρα που το αποκτήσαμε και είμαστε τόσο ευτυχισμένοι νομίζω ότι το τελευταίο πράγμα είναι αυτό.”

Read More

And More