Δ. Καμπούρη: ”Προσπαθώ και θέλω να ζω κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης μου πολύ έντονα!”

Η μέλλουσα μαμά, Δέσποινα Καμπούρη, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Life & Style”, μαζί με τον σύντροφό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τη σχέση της με εκείνον και αποκάλυψε σχετικά με το όνομα της μικρής, πως είναι πολύ νωρίς ακόμα γι’ αυτά, ενδεχομένως όμως, να κινηθούν παραδοσιακά…

Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης περιμένει το πρώτο της παιδί. Βιάστηκε ή όχι;
”Νομίζω ότι η παροιμία ”το γοργόν και χάριν έχει” είναι πέρα για πέρα αληθινή. Έχω δει ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί, οπότε η σχέση τους σταδιακά φθείρεται και χάνουν το πάθος και τον έρωτα. Είμαι της άποψης ότι τέτοιες αποφάσεις πρέπει να παίρνονται εν θερμώ. Δεν έχω μετανιώσει, γιατί το είχαμε συζητήσει και ήμασταν και οι δύο απόλυτα συνειδητοποιημένοι ως προς το να κάνουμε οικογένεια. Βέβαια, όσο κι αν ήθελα να κάνω παιδί, στην αρχή πανικοβλήθηκα, γιατί γεννήθηκαν διάφορες ανασφάλειες στο μυαλό μου…”

Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης
”Το πρώτο 3μηνο είχα συνεχώς ναυτίες, ζαλάδες, αϋπνίες, δεν είχα διάθεση να φάω, ούτε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι μου. Μαγικά όμως, από την 17η εβδομάδα και μετά, σταμάτησαν όλα. Τώρα προσπαθώ και θέλω να ζω κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης μου πάρα πολύ έντονα.”

Βαγγέλης Ταρασιάδης: Έρωτας με την πρώτη ματιά;
”Δεν ένιωσα από την αρχή ότι αυτός θα ήταν ο άντρας της ζωής μου. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το ξέρει με μία ματιά. Όμως, αν και δεν ενθουσιάζομαι εύκολα, ήξερα ότι κάτι δυνατό υπάρχει μεταξύ μας. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής φίλης σε μία βραδινή έξοδο. Από εκείνο το βράδυ είμαστε μαζί, δέσαμε κατευθείαν. Δεν ξέρω αν αυτό που ένιωσα τότε ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, γενικά τα ”κεραυνοβόλα” τα φοβάμαι. Αδιαμφισβήτητα όμως, έχουμε χημεία.”

Βαγγέλης Ταρασιάδης

Το πρώτο υπερηχογράφημα
”Αισθάνθηκα ότι η Δέσποινα κουβαλάει μέσα της ένα κομμάτι δικό μου, το οποίο σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο. Νομίζω ότι θα καταλάβω τι ακριβώς μας συμβαίνει μόλις με το καλό γεννηθεί και την κρατήσω στην αγκαλιά μου.”

Γάμος
”Μπορεί να δίνω την εντύπωση του άνετου, αλλά είμαι πολύ παραδοσιακός. Από τη στιγμή που φέρνω στον κόσμο ένα παιδί θεωρώ ότι πρέπει να θέσω σωστές και γερές βάσεις για την οικογένειά μου. Αν και είναι κάτι που το κάνει πολύς κόσμος στις μέρες μας, προσωπικά δεν θα το επέλεγα γαι τη ζωή μου (σ.σ. να μην παντρευτούν).”

Read More

And More