D. Mail για Ελλάδα: Drachmageddon! Στην Αθήνα περιμένουν το ηφαίστειο να εκραγεί!

Ένα εκτενές ρεπορτάζ με φωτογραφίες αλλά κυρίως με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, φιλοξενεί η διαδικτυακή Daily Mail σήμερα στην κεντρική της σελίδα.

Ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα: Drachmageddon? Middle-class poverty. Feral gangs. Neo-Nazis. Athens waits for the volcano to explode. Drachmageddon? Η μεσαία τάξη της φτώχειας. Άγριες συμμορίες. Νεοναζί. Η Αθήνα περιμένει να εκραγεί το ηφαίστειο”!

Οι αυτοκτονίες, οι δολοφονία του φαρμακοποιού, οι ελλείψεις των φαρμάκων για καρκινοπαθείς η εγκληματικότητα, ο φόβος, η κατάθλιψη των Ελλήνων και η αύξηση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής πρωταγωνιστούν σε όλο το άρθρο.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για την άυξηση των αριθμών των αυτοκτονιών των Ελλήνων λόγω της κρίσης με εκτενή αναφορά στον 60χρονο άνεργο μουσικό Αντώνη Περρή, ο οποίος αυτοκτόνησε μαζί με την άρρωστη μητέρα του πέφτοντας από το μπαλκόνι. Φιλοξενεί όμως και άλλα παραδείγματα οικογενειών με οικονομική εξαθλίωση ενώ κάνει λόγο και για τα ράφια των σούπερ μάρκετ που αδειάζουν λόγω του φόβου των Ελλήνων. “Ένα πλαστικό πιάτο μακαρόνια θα είναι το μοναδικό γεύμα της Ελένης για όλη τη μέρα” αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο… ” Δεν έχουμε καμμία ελπίδα. Ποιον να ψηφίσεις; Οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι” Είναι η δήλωση της Γιωργίας στον αρθρογράφο Robert Ηardman.

Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρεται στο εφιαλτικό όπως γράφει σενάριο της δραχμής με τη λέξη Drachmageddon! Λέγοντας πως θα παρασύρει στην καταστροφή η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας τις Ευρωπαϊκές αγορές.

Το άρθρο παρουσιάζει και τα δυο “φαβορί” των κρίσιμων εκλογών Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας πως η Γερμανία και οι διεθνείς αγορές προτιμούν την εκλογή του πρώτου.

Φυσικά από το άρθρο δεν θα μπορούσε να λείπει το χαστούκι του Η. Κασσιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη με λεζάντα : Shocking: This footage from Greece’s private Antenna television station shows Elias Kassidiaris, front left, spokesman for Golden Dawn, slapping Liana Kanelli, a former MP for the Communist Party of Greece


Read More

And More