Δ. Ματσούκα: Δεν μου αρέσει να κάνω τους άντρες να τρέχουν!

Η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης “Μια πορνογραφική σχέση” φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Πρωινό mou” και μίλησε μεταξύ αλλών για τις σχέσεις, το θέατρο και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογήθηκε αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια: “Είναι μια εκδοχή πολύ συμπαθής, δεν είναι κάτι που θα απέκλεια στη ζωή μου αν προκύψει δεν το ξέρω.”

Στην ερώτηση αν στις ανθρώπινες σχέσεις υπάρχει ειλικρίνεια στο να εκφράσουν τα αισθήματα τους απάντησε: “Νομίζω είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας, υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξωστρεφείς κάποιοι άλλο όχι. Ο φόβος είναι εχθρός σε μια σχέση, πολλοί συχνά οι άνθρωποι φοβούνται εξαιτίας ενός πικρού παρελθόντος”.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ αυθόρμητη στις δικές της σχέσεις: “Μου είναι εξαιρετικά εύκολο το να ομολογήσω τα καλά μου ή τα αρνητικά μου συναισθήματα. Είμαι πληθωρική και στον έρωτα και στην απογοήτευση.”

Με αφορμή το ρόλο της ο γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι μια γυναίκα είναι πιο συναισθηματική στον ερωτικό τομέα.

Η Δήμητρα μιλώντας στο αν στις σχέσεις της είναι παθητικό το να κάνει τους άντρες να “τρέχουν” ανέφερε: “Δεν έχω κάνει ποτέ άντρα να τρέχει. Το να εφεύρεις μια τακτική για να ταλαιπωρείς τον άλλον, μου φαίνεται ότι θέλει κόπο”.

Τέλος η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν νοιώθει άσχημα όταν ο ρόλος της απαιτεί να εμφανιστεί ημίγυμνη: “Όχι, δεν έχω κανένα θέμα αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος σκηνοθέτης. Για μένα είναι πολύ σημαντικός ο σκηνοθέτης σε κάθε παράσταση. Θεωρώ ότι είμαι απόλυτα προστατευμένη από την αισθητική της παράστασης.

Read More

And More