Winged eyeliner με στρογγυλεμένες γωνίες στο show του Tom Ford! Όλα τα info!

Το eyeliner τοποθετημένο με ένταση είτε περιμετρικά του ματιού είτε μόνο στο κινητό βλέφαρο είναι μεγάλη τάση για την σεζόν που διανύουμε (aka φθινόπωρο/χειμώνας 2017-’18). Κι έχουμε συνηθίσει το eyeliner να έχει edgy τελειώματα, να σχηματίζει, δηλαδή, μύτη.

Eyeliner με στρογγυλεμένες άκρες δεν έχουμε δει παρά στην Lady Gaga να το κάνει εντατικά ο προσωπικός της makeup artist. Και τώρα, το look σκαρφάλωσε και στο catwalk του Tom Ford που έγινε δια χειρός Pat McGrath.

Για να το πετύχει η ίδια και η ομάδα της χρησιμοποίησαν το Eye Defining Pencil του Tom Ford στην απόχρωση Onyx, σχηματίζοντας μια παχιά γραμμή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου και στη ρίζα του κάτω. Έπειτα, με μια μπατονέτα και micellar water οι makeup artists έδιναν αυτό το στρογγυλό σχήμα στις άκρες των ματιών. Πάνω ακριβώς από τη γραμμή τοποθέτησαν eyegloss και έπειτα glittery σκιά από την παλέτα Eye Quad στην απόχρωση Titanium Smoke. Μπορεί τα τελευταία step να μην είναι απαραίτητα, ωστόσο οι αντανακλάσεις με το φως δημιουργούν ένα όμορφο, τρισδιάστατο αποτέλεσμα!

Θα το δοκιμάσεις;

Read More

And More