Δ. Ματσούκα: Η βόλτα στο Κολωνάκι και η αγάπη του κόσμου!

Η Δήμητρα Ματσούκα πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Κολωνάκι για να κάνει βόλτες στα μαγαζιά και να χαλαρώσει, χωρίς όμως την συντροφιά του συντρόφου της, Φώτη Βαλλάτου.
Πέντε μήνες μετά την περιπέτεια με το πόδι της που υπέστη τριπλό κάταγμα, φαίνεται να περπατάει κανονικά χωρίς όμως να αποχωρίζεται ακόμα την πατερίτσα της που της έχει συστήσει ο προσωπικός της γιατρός.

Ο φωτογραφικός φακός του “Hello” την απαθανάτισε να περπατά στους δρόμους του Κολωνακίου και να κάνει window shopping στα μαγαζιά. Φορώντας μίνι φούστα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, η γνωστή ηθοποιός περπάτησε για αρκετή ώρα στο κέντρο της Αθήνας και χαμογελούσε στον κόσμο που της εξέφραζε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια!

Τα επαγγελματικά της σχέδια προς το παρών έχουν σταματήσει μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το πόδι της, όμως η λαμπερή ηθοποιός συμμετείχε σε ένα βιντεοκλίπ που οι θαυμαστές της θα μείνουν έκπληκτοι! Η σέξι Δήμητρα συμμετέχει στο βιντεοκλίπ του γαλλικού γκρουπ “Nouvelle Vague” για το νέο του τραγούδι “Sur ma mob” το οποίο γυρίστηκε στην Θεσσαλονίκη.
Απόλαυσέ την στο βίντεο!

Read More

And More