Δ. Μάζης - Μ. Μαγγίρα : Δέκα χρόνια μαζί και έτοιμοι για δεύτερο παιδάκι!

Δ. Μάζης – Μ. Μαγγίρα : Δέκα χρόνια μαζί και έτοιμοι για δεύτερο παιδάκι! | tlife.gr

Η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι ένα από τα πιο διακριτικά αλλά και πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ηθοποιός και ο αθλητής είναι μαζί κάτι παραπάνω από 10 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Η μικρή τους Ανδριάνα είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής τους χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να κάνουν πράγματα σαν ζευγάρι. Η Μπέτυ πολύ συχνά παίρνει την κόρη της και βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου για να στηρίξει τον γνωστό πολίστα στους αγώνες της ομάδας του. Δεν είναι όμως και λίγες οι φορές που ο Δημήτρης συνοδεύει την σύζυγό του σε επίσημες βραδιές.

/

Μία από αυτές ήταν και η θεατρική πρεμιέρα του έργου “Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή” στο Κηποθέατρο Παπάγου. Το ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση μαζί με καλούς φίλους και απέδειξε πόσο αγαπημένο και ερωτευμένο συνεχίζει να είναι…

/

“Σίγουρα ο έρωτας εξελίσσεται. Δε νομίζω να υπάρχει ζευγάρι που μετά από κάποια χρόνια νιώθεις αυτό το καρδιοχτύπι που ένιωθες μόλις γνώρισες έναν ωραίο γκόμενο, έναν ωραίο άντρα. Αυτό δεν υπάρχει, εννοείται. Όμως, γίνεται τόσο δυνατή η αγάπη, τόσο πιο έντονη και βαθιά η συντροφικότητα. Το να ξαπλώνεις με έναν άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι, σε δένει μαζί του…Εμένα ο Δημήτρης μου αρέσει και σαν γκόμενος. Τον βλέπω στο σπίτι και τον χαζεύω, όπως θα τον χάζευα αν δεν ήταν ο άντρας μου. Δεν τον χορταίνω, είναι η αλήθεια. Τον χαζεύω όπως χαζεύεις έναν ωραίο άντρα με ωραίο σώμα”, είχε δηλώσει πρόσφατα η Μπέτυ.

Δες τι είχε δηλώσει στην Τατιάνα για την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο αγαπημένος της:

Εκείνος, είναι περισσότερο χαμηλών τόνων και δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις. Ωστόσο, τα συναισθήματά του είναι το ίδιο έντονα. Μάλιστα το ζευγάρι είναι στην καλύτερη του φάση και έτοιμο να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του. Από την γέννηση της πρώτης της κόρης η Μπέτυ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδάκι και μάλιστα είχε δηλώσει στο TLIFE: «Το θέλουμε πολύ να κάνουμε ένα ακόμη παιδάκι. Το λέω, βέβαια, με την άποψη ότι μπορώ να το συντηρήσω. Εύχομαι να μεγαλώσει η οικογένειά μου.»

READ more