D. Moore! Στην παραλία με μυώδη και πολύ… νεότερο της άνδρα!

Ο έρωτας με έρωτα περνάει…. Όλα δείχνουν ότι η 50χρονη Demi έχει συνέλθει και έχει ξεπεράσει τον Ashton … Η ηθοποιός προσπαθεί να βοηθήσει τον εαυτό της με οποιονδήποτε τρόπο… Τώρα ακούγεται ότι βγαίνει με τον 31χρονο Harry Morton, πρώην της Lindsy Lohan.

Bikini

Όλα δείχνουν όμως, ότι πριν “δέσει το γλυκό” με το νέο της αγόρι, έκανε κάποιες ακόμη γνωριμίες στις διακοπές της στο Μεξικό. Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, απολάμβανε τη θάλασσα μαζί με έναν αρκετά νεότερό της και μυώδη άντρα.

Another

Η Demi έδειχνε χαλαρή κι ευδιάθετη δείχνοντας το μαυρισμένο της κορμί… Δεν παρέλειψε μάλιστα να αλλάξει και δεύτερη φορά μαγιό.

Flirty:

Οι δυο τους συνέχισαν να συζητούν κι αφού βγήκαν από τη θάλασσα. Η Demi κατά τη διάρκεια των διακοπών της έκανε yoga και zumba dancing!

Give

Mετά από το κολύμπι, το ζευγάρι έκανε βόλτα και στην παραλία του θέρετρου μαζί με άλλους φίλους. Η βραδιά κόστιζε 295 δολάρια στο συγκεκριμένο θέρετρο…

Drying

Quick

Κάποιες από τις φωτογραφίες δεν κολακεύουν και τόσο τη γνωστή ηθοποιό, ωστόσο πολλές θέλουμε να έχουμε το κορμί της στα 50 μας χρόνια!

Baring
Baring

Read More

And More