Δ. Νομικού: Γνώρισέ την καλύτερα! Τι λέει για τον έρωτα, τα μωρά, τα λάθη, την καριέρα, τις… τρικλοποδιές!

Αναμφισβήτητα αυτή την χρονιά όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω της…

Αναμφισβήτητα αυτό τον χειμώνα περιοδικά, εφημερίδες, μπλογκς και τηλεοπτικές εκπομπές θα ασχοληθούν μαζί της με… πάθος, μιας και είναι το πρόσωπο εκείνο που αποφάσισε να κάνει παρέα με… τ ΄αστέρια του ΑΝΤ1, όσο εκείνα θα μας κάνουν τις πιρουέτες τους στο πλατό!

Αναμφισβήτητα αυτή η χρονιά θα είναι μία χρονιά που θα σημαδέψει την τηλεοπτική της πορεία, μιας και είναι η χρονιά που έμελλε να χριστεί… βασική παρουσιάστρια και μάλιστα; Σε glam πρόγραμμα του prime-time.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Δούκισσα Νομικού ή αν προτιμάτε για το νέο πρόσωπο του “Dancing with the stars”, μιας και μετά την αποχώρηση της Ζέτα Μακρυπούλια, όντως οι Αντεννικοί σχεδιάζουν το πρόσωπο της Δούκισσας να είναι εκείνο που θα ταυτιστεί απόλυτα με την εικόνα του σόου. Αλλωστε, την λάμψη που απαιτείται την διαθέτει και με το παραπάνω…

Ε, ναι ,λοιπόν, έφτασε το πλήρωμα του τηλεοπτικού χρόνου και η Δούκισσα που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ηρωίδα των παραμυθιών της Disney, θα ξεπηδήσει από τις σελίδες του προσωπικού, τηλεοπτικού της παραμυθιού και θα βουτήξει στα βαθιά νερά του prime-time, δοκιμάζοντας την τηλεοπτική της τύχη και σε ρόλο βασικής παρουσιάστριας.

Εκτός από λάμψη και εννοείται και φρεσκάδα, η Δούκισσα έχει και ταμπεραμέντο και άνεση και χιούμορ μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό, αλλά και… ετοιμότητα (άλλωστε έχει θητεύσει δίπλα στον Θέμο…), ισχυρίζονται οι Αντεννικοί, γι ΄αυτό και θεωρούν πως με την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση, όντως η Δούκισσα μπορεί να “μεταμορφωθεί” σε παρουσιάστρια της πρώτης τηλεοπτικής γραμμής και αυτό είναι και το μεγάλο τους στοίχημα για φέτος.

Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως ο ρόλος της στο “Dancing” είναι ένας ρόλος με συγκεκριμένες ανάγκες και απόλυτα περιορισμένος, οπότε αυτοί είναι δύο παράγοντες που θα λειτουργήσουν κατά κάποιο τρόπο σαν… δίχτυ ασφαλείας κάτω από τα πόδια της Δούκισσας.

Με αφορμή ,λοιπόν, την εμφάνισή της στο “Dancing”, είπαμε σήμερα να σας την συστήσουμε λιγάκι καλύτερα, παρουσιάζοντάς σας διάφορες δηλώσεις της από συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς και μέσα από τις οποίες μιλά για όλα !

Ποια είναι η κακή συνήθεια που λατρεύει; «Η μόνη κακιά συνήθεια που έχω είναι το βραδινό παγωτό, που όμως δεν θέλω να την κόψω! Όσον αφορά τα επαναλαμβανόμενα λάθη, δεν έχω να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Ούτως ή άλλως όλα προσπαθώ να τα αποφεύγω». (ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ)

Για τις τρικλοποδιές: «Αρκετοί στο χώρο μας εκλαμβάνουν την ευγένεια ως αδυναμία και προσπαθούν να σε μειώσουν ή να σε εκμεταλλευτούν. Υπάρχουν κάποιοι που χαίρονται να απλώνουν με περίσσεια χάρη το πόδι τους, βάζοντας τρικλοποδιές. Παραδέχομαι πως έχω φάει αρκετές τούμπες, έτσι όμως έμαθα να σηκώνομαι πιο γρήγορα”. (ΕΓΩ)

Για τις μαχαιριές: «Δεν νιώθω στην πλάτη μου μαχαιριές. Μάλλον τις απέφυγα εντέχνως! Μερικές γρατζουνιές έχω μόνο». (ΕΓΩ)

Για τις προσωπικές απογοητεύσεις: «Ναι έχω φτάσει στον πάτο και μάλιστα με ορμή. Όμως αυτό μου έδωσε την ώθηση να σηκωθώ ξανά και να μάθω νέα πράγματα για τον εαυτό μου. Ανακάλυψα ότι ήμουν πιο δυνατή από ότι πίστευα»(ΕΓΩ)

Η μεγαλύτερη υπερβολή που έχει γραφτεί ποτέ για την ίδια : «Είχαν γράψει πριν από δύο χρόνια ότι είμαι στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας και φυσικά δεν ίσχυε. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που δεν μπορείς να το γράφεις έτσι. Ήταν μια υπερβολή που είχε γραφτεί, λοιπόν, και δεν ίσχυε». (MAD-OK)

Για τα καλλιστεία : “Ήθελα να σπάσω πλάκα κι έτσι βρέθηκα να παίρνω μέρος στα καλλιστεία του ANT1 τo 2007” (Μες την καλή χαρά)

Αλλάζει γνώμη; “Δύσκολα επηρεάζομαι και ακόμα πιο δύσκολα μπορεί κάποιος να μου αλλάξει γνώμη. Όχι γιατί είμαι ξεροκέφαλη αλλά κυρίως γιατί έχω ισχυρή άποψη, την οποία υποστηρίζω μέχρι το τέλος. Θέλω ακόμη και τα λάθη μου να είναι δικά μου λάθη”.

Για τον γάμο: «Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Όταν είναι να γίνει, θα γίνει. Προς το παρόν μου αρέσει η ζωή μου έτσι ακριβώς όπως είναι… Δεν σου κρύβω πως ο γάμος με αγχώνει… Αγχώνομαι πάρα πολύ. Με αγχώνουν τα μεγάλα λόγια, ακόμα και αυτά που γίνονται δημοσίως. Τώρα ok, τα λέμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι μπορεί να κρατήσει και για πάντα» (Real News)

Για τα μωρά : “Δεν είμαι τόσο προχωρημένη, αυτά τα κάνουν στο εξωτερικό… Το twitter το χρησιμοποιώ για να κάνω πλάκα, για να μιλάω με τους φίλους μου και να γνωστοποιώ όσα έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου. Δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ για κάτι τόσο σοβαρό και προσωπικό, όπως μια εγκυμοσύνη… Πάντως ένα μωρό είναι δώρο από τον Θεό, γι ΄αυτό και δεν μπορείς ποτέ να σχεδιάσεις για το πότε ακριβώς θα έρθει στην ζωή σου” (Πρώτο Θέμα)

Πώς είναι η ζωή της αυτή την εποχή; “Όπως είναι όλων μας. Αβέβαιη και μπερδεμένη… Ευτυχώς έχω βρει τις ισορροπίες μου και μπορώ να απολαμβάνω μικρές καθημερινές στιγμές. Και να σου πω και κάτι; Τώρα χαμογελάω περισσότερο. Αυτή είναι η άμυνά μου: το γέλιο”. (Πρώτο Θέμα)

Read More

And More