Δ. Νομικού: “Μπορεί να έχω φάει κέρατο!”

Δ. Νομικού: “Μπορεί να έχω φάει κέρατο!” | tlife.gr

Για τους άντρες και την απιστία μίλησε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου η Δούκισσα Νομικού. Το νεαρό μοντέλο βγήκε μέσα από ένα κόκκινο κουτί στην εκπομπή και ευχήθηκε στον γνωστό παρουσιαστή για γενέθλιά του.

“Ακόμη είμαι πολύ ψαρωμένη γιατί μου λείπουν πολλά πράγματα”, είπε με το που κάθισε στην πολυθρόνα της. Ενώ, όσον αφορά τους “άντρες”, ανέφερε πως συνήθως κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. “Έχει τύχει να κάνω μακροχρόνιες σχέσεις. Πηγαίνω με το ένστικτό μου και όταν δω ότι μια σχέση πρόκειται να κρατήσει μόλις λίγες ημέρες, δεν την ξεκινάω καν. Μπορεί να έχω φάει και κέρατο. Δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι αυτά τα πράγματα δεν τα μαθαίνει ποτέ αυτός που πρέπει να τα μάθει!”, δήλωσε.
Για τους άντρες, η ίδια είπε: “Οι άντρες είστε πολύ όμορφα πλάσματα, αλλά περίεργοι. Δεν τους καταλαβαίνω πάντα τους άντρες. Ίσως αυτό όμως να είναι δικό μου πρόβλημα”.
Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, δεν αρνήθηκε ότι πολλές φορές τον έχει αγιοποιήσει. “Πέρασα πάρα πολύ ωραία και είμαι πανευτυχής που γνώρισα το Γιώργο. Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο ξέρουν ότι δεν το λέω για να κάνω δημόσιες σχέσεις. Το Just ήταν πολύ καλύτερη εμπειρία από το πρωινό και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ δημόσια”, συμπλήρωσε.
Όσον αφορά τη συνήθειά της να κρατά ημερολόγιο, η ίδια ανέφερε: “Γιατί είναι πρόβλημα να κρατάει κάποιος ημερολόγιο; Στο κάτω κάτω δεν ξέρεις τι γράφω στο ημερολόγιο, μπορεί να μην γράφω και τόσο παιδικά πράγματα όσο νομίζεις. Τα τελευταία χρόνια βέβαια γράφω πράγματα που έχουν να κάνουν μόνο με τα ερωτικά. Και καλά και κακά. Γράφω είτε όταν είμαι πολύ ευτυχισμένη, είτε όταν είμαι πολύ χάλια. Tώρα ας πούμε, έχω να γράψω καιρό!”.
Ωστόσο, το highlight της βραδιάς ήταν η πρόταση έκπληξη που της έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος. “Λέω να πω στην γυναίκα μου να σε υιοθετήσουμε!”, της είπε κι εκείνη είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκτήσει και… δεύτερο μπαμπά.

READ more