Δ. Νομικού: Ποζάρει με ροκ διάθεση και μιλά για τη σχέση της με τον Χ. Χολίδη!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Δούκισσα Νομικού να φωτογραφίζεται με μακριές τουαλέτες και πλούσιους κυματισμούς στα μαλλιά της! Όμως, η τελευταία φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Celebrity ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Γιατί η Δούκισσα είναι και rock! Και όπως δήλωσε στην συνέντευξή της στον Ηλία Παυλόπουλο, δεν νευριάζει συχνά! Αλλά αν νευριάσει, καλύτερα να μην είσαι μπροστά!

Πού θα πας διακοπές;
Δεν έχω ιδέα! Τα τελευταία δύο χρόνια δεν προγραμματίζω τίποτα, κάνω ό,τι θέλει η παρέα και τελικά έτσι περνάω καλύτερα. Δεν αντέχω να έχω πρόγραμμα και στις διακοπές.
Τι να περιμένουμε από τη Δούκισσα για τη νέα σεζόν;
Το ερώτημα είναι τι να περιμένουμε από την ελληνική τηλεόραση γενικότερα. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, όμως δεν μου αρέσουν οι δημόσιες ανακοινώσεις σε μια περίοδο αλλαγών και μεγάλης αβεβαιότητας.

Επειδή έχεις χαρακτηριστεί από τα media και από τις κατά καιρούς δηλώσεις σου ως «το καλό παιδί», «το κορίτσι του μπαμπά», «η ευγενική καλλονή» και δεν ξέρω και εγώ πόσα αλλά τέτοια καλολογικά και επίτρεψέ μου, βαρετά, θέλω να μάθω πώς είσαι και πώς πραγματικά αντιδράς όταν:
α. έχεις νεύρα – Καλύτερα να κρυφτείς! (γέλια) Δεν νευριάζω συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, γίνομαι άλλος άνθρωπος!
β. έχεις προδοθεί από οποιονδήποτε – Δεν κάνω κάτι, απογοητεύομαι και τον διαγράφω από τη ζωή μου.
γ. πρέπει να γίνεις σκληρή λόγω κάποιας δεδομένης περίστασης – Δεν γίνομαι σκληρή δίχως λόγο. Προτιμώ να λέω πάντα την αλήθεια, αλλά η αλήθεια τις περισσότερες φορές πονάει.
δ. κάποιος σε ειρωνεύεται – Εάν το κάνει καλοπροαίρετα και με χιούμορ, θα γελάσω. Εάν το κάνει κακοπροαίρετα, θα αδιαφορήσω. Εάν όμως το κάνει επιδεικτικά και προκλητικά, τότε θα ειρωνευτώ και εγώ.
ε. τα «παίρνεις» με κάτι που σου είπαν οι γονείς σου – Πάνε πολλά χρόνια από τότε. Ούτε που θυμάμαι τι έκανα. Συνήθως κλεινόμουν στο δωμάτιό μου.
ζ. όταν ζηλεύεις – Το εκφράζω, το λέω. Δεν μπορώ να το κρατάω μέσα μου.
η. όταν είσαι στενοχωρημένη – Πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο.
Μίλησε μου λίγο για τη σχέση σου με τον Χρήστο Χολίδη. Φαίνεται ότι τα πηγαίνετε πολύ καλά και ήδη είσαστε αρκετό καιρό μαζί. Ποιο είναι το μυστικό της τόσο επιτυχημένης σχέσης σας;
Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Η βάση σε οποιαδήποτε σχέση -ερωτική, φιλική, επαγγελματική- είναι η αλήθεια και ο σεβασμός
Θα βλέπαμε ποτέ τη Δούκισσα σε γυμνή φωτογράφηση;
Όχι, σε καμία περίπτωση.
Αν σου έκανε την πρόταση αυτή ένα μεγάλο ξένο περιοδικό με τιράζ εκατομμυρίων αντιτύπων, θα τη σκεφτόσουν σοβαρά;
Ούτε τότε. Δεν είναι όλα προς πώληση.
Αν κάποιος μεγάλος φωτογράφος σου ζητούσε να κάνεις καλλιτεχνικό γυμνό;
Θα του έκανα αντιπρόταση και θα του ζητούσα να κάνουμε ένα καλλιτεχνικό… πορτρέτο!

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Read More

And More