Δ. Νομικού: “Θα ήθελα να ήμασταν πρώτοι στο πρωινό του Mega!”

Για την περσινή χρονιά και τη συμμετοχή της στο πρωινό του Mega, το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, μίλησε η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξή της στο “Down Town”. Το γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει πως είναι πολύ χαρούμενη που είναι στην τηλεόραση και θα συμμετέχει και την επόμενη σεζόν σε κάποια εκπομπή, “Για τώρα ζω και αναπνέω τηλεόραση”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την περσινή χρονιά, η ίδια αποκαλύπτει πως θα ήθελε η εκπομπή να είχε πάει καλύτερα. “Για χάρη του Μega και για ‘μας θα ήθελα να ήμασταν πρώτοι. Το ότι δεν έιμαστε δεν το λέω αποτυχία, αλλά μικρότερη επιτυχία από την αναμενόμενη”, υπογραμμίζει και προσθέτει πως είναι ενθουσιασμένη που τη φετινή σεζόν θα βρεθεί κοντά στον Γιώργο Καπουτζίδη και την εκπομπή “Just the two of us”.
Για την πρωινή εκπομπή του Mega και το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά, η ίδια σημειώνει ότι η επιλογή τους είναι πολύ καλή και το γεγονός πως είναι νεόνυμφοι θα τους φέρει τόνους δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν θα συμμετέχει στο πρωινό του Mega , καθώς δεν της έχει γίνει τέτοια πρόταση. “Στους δυο… τρίτη δεν χωρά”, λέει με μια δόση χιούμορ.
Τέλος, για την προσωπική της ζωή, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρει ότι αυτήν την περίοδο είναι μόνη αλλά είναι πολύ καλά. Ωστόσο, η ίδια αποκαλύπτει πως έχει ζήσει μεγάλους έρωτες και δεν σταματά να είναι αισιόδοξη.

Δες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού από το “Down Town”!

Read More

And More