Δ. Νομικού – Χ. Χολίδης: Μαζί στην Κύπρο-Όλα όσα έγιναν στα βραβεία!

Όπως σας είχαμε γράψει η Δούκισσα Νομικού και ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν οι παρουσιαστές στα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” στην Κύπρο!

Το γυναικείο περιοδικό Madame Figaro με χορηγό την Absolut Vodka τίμησε προχθες και έδωσε βραβείο στην ερμηνεύτρια, την ηθοποιό, τη δημιουργό, την εικαστικό, την επιστήμονα/ακαδημαϊκό, τη media person, την αθλήτρια, τη fashion designer, την επιχειρηματία/στέλεχος, την πολιτικό, αλλά και τη γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της στην κοινωνική προσφορά.

Στην Κύπρο για τον ίδιο λόγο βρέθηκε και ο Χρήστος Χολίδης με την Μαρία Μπεκατώρου για να δώσουν το βραβείο της Fashion Designer. Βέβαια ήταν μια ευκαιρία για την παρουσιάστρια Δούκισσα και τον τραγουδιστή να βρεθούν εκτός Ελλάδος, αφού πρώτοι σας γράψαμε ότι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι απέφευγε τον φωτογραφικό φακό αλλά μπορούσε κανείς να διακρίνει τα βλέμματα που αντάλλαζε και μία τρυφερότητα μεταξύ τους. Ο Χρήστος Χολίδης μάλιστα ενώ είχε κλείσει ξενοδοχείο στη Λεμεσό, ήταν συνέχεια στη Λευκωσία όπου έμενε και η Δούκισσα…

Mάλιστα σύμφωνα με το showbiz.com.cy μετά το τέλος της βραδιάς η Δούκισσα ρωτήθηκε για το τι τρέχει με τον Χρήστο Χολίδη. Έτσι σε δηλώσεις της με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, οι δυο παρουσιαστές μαζί με το δημοσιογράφο άρχισαν να μιλάνε κυπριακά με τον δημοσιογράφο να ρωτάει την Δούκισσα “εαν φκαίννει με τον Χολίδη”. Κομπλαρισμένη έχασε τα λόγια της και απάντησε “Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Είναι ξένη γλώσσα εγώ δεν καταλαμβαίνει” είπε χαμογελώντας. Ο δημοσιογράφος επέμενε και της εξήγησε ξανά την ερώτηση ρωτώντας την εαν είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Χολίδη για να απαντήσει η Δούκισσα “Φκαίννουμε με τον Γιώργο (Καπουτζίδη)” αποφεύγοντας την ερώτηση και στρέφοντας αλλού την συζήτηση.

Χθες λοιπόν τιμήθηκαν 13 Γυναίκες της Xρονιάς 2010, εδραιώνοντας πλέον ένα θεσμό που αναδεικνύει τις Κύπριες γυναίκες. 15.243 αναγνώστες του πρώτου γυναικείου περιοδικού της Κύπρου ψήφισαν και ανέδειξαν τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες Γυναίκες της Χρονιάς 2010.

Κάποιες από τις γυναίκες που βραβεύτηκαν φέτος ανά κατηγορία είναι:

Κατηγορία Ηθοποιός: Μόνικα Βασιλείου

Κατηγορία Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός: Κυπρούλα Μακρή. Στην Κύπρο βρέθηκε και η Ρούλα Κορομηλά.

Κατηγορία Εικαστικός: Ελένη Νικοδήμου

Κατηγορία Fashion Designer: Έλενα Παύλου


Κατηγορία Media Person: Χριστιάνα Αριστοτέλους


Κατηγορία δημιουργός: Χριστιάνα Αρτεμίου

Κατηγορία ερμηνεύτρια: Ήβη Αδάμου

Τιμητικό Βραβείο Πρωτείον Ζωής εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή: Αγλαΐα Πισή

Πηγή φωτογραφιών: sigmalive

Read More

And More