Δ. Ολυμπίου: Μιλά για τη συμμετοχή της στη Eurovision και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα!

Για τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας εκπροσωπώντας την Κύπρο μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου, λίγο πριν τον ημιτελικό. Η γνωστή ερμηνεύτρια σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως νιώθει χαρούμενη που συμμετέχει στο διαγωνισμό τραγουδιού, ότι δεν πάει εκεί για να κάνει διεθνή καριέρα και ότι θέλει να στηρίξει το νησί της. Ενώ, μίλησε και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.
“Δεν πάω στη Eurovision για να κάνω διεθνή καριέρα, αλλά για να εκπροσωπήσω το νησί μου. Κάνω αυτό που αγαπώ, όσο πιο ήσυχα γίνεται”, δήλωσε η Δέσποινα σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!”.

/

Στην ερώτηση αν φοβάται πως θα αντιμετωπιστεί η συμμετοχή της Κύπρου, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ανέφερε: “Παρότι έχουμε πρόβλημα, δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε αμέτοχοι. Ο καθένας κάνει τον αγώνα του, όπως ξέρει και μπορεί καλύτερα, κάτω από τις συνθήκες που του επιτρέπεται. Οι ηθικές αξίες δεν επηρεάζονται από την οικονομία”.
Πώς θα είναι η εμφάνισή της στη σκηνή;
“Η παρουσίαση θα είναι λιτή και κομψή, με τη σκηνοθετική άποψη του Κλείτου Κλείτου και φυσικά του Σουηδού σκηνοθέτη. Η εικόνα στηρίζεται στην έκφραση, στα φώτα, αλλά περισσότερο σε αυτό που εκπροσωπεί το τραγούδι. Μια όμορφη μπαλάντα με μια τραγουδίστρια επί σκηνής, χωρίς μουσικούς ή φωνητικά”.

/

Τέλος για τα προσωπικά της και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα αποκάλυψε: “Ίσως και να χαμογελώ στη ιδέα, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως σε αυτόν που έχω δίπλα μου”.

Read More

And More